20 Nisan 2015 Pazartesi

Polis Akademisi Alaturka - Tek Parça HD izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/polis-akademisi-alaturka-tek-parca-hd-izle.jpg

Polis Akademisi Alaturka:


Film IMDB’den 4.5 puan almıştır.


2015 yapımı olan filmin konusu Polislik mesleğine uygun olmayan, deyim yerindeyse ipini koparan herkes polis akademisine alınmaya başlamıştır.


Polis Akademisi’nin aşırı disiplin merakıyla tanınan Müdür Muavini Beton Haşmet’in bu dönemde başına bir dizi komik olay gelir ve bu duruma sinirlenir. Haşmet sertleştikçe kontrolu kaybeder, o kontrolu kaybettikçe Polis Okulu yeni öğrenciler için daha eğlenceli bir yer haline gelmeye, Haşmet’in hayatı ise ufak ufak bir kâbusa dönüşmeye başlar.


Polis Akademisi Alaturka 


Hepimizin bildiği amerikada yayına giren ve bir dönem herkesin çok büyük ilgisini çeken Polis Akademi’si serisine konu olarak benzemektedir ama tabiki işin en enteresan tarafı Türk mantığının da buna uyarlanmış olması ve dahada eğlenceli bir durum alması oluyor.


Polis Akademisi Alaturka 


Filmin kadrosu çok renkli ve Mehmet Ali Erbil’de bunların arasında oyuncu listesinide yukarıdaki kısımdan görebilirsiniz.


Polis Akademisi Alaturka 


Filmin Gösterim tarihi ilk etapta 30 Ocak 2015 olarak belirlenmişti ama daha sonra tanıtımı tam yapılamayan film 17 Nisan 2015 tarihine çekildi ve Bu aralar fazlaca etrafta tanıtımını ve haberlerini görebilirsiniz.


Polis Akademisi Alaturka Filmin Yönetmeni : Ali Yorgancıoğlu




Polis Akademisi Alaturka - Tek Parça HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder