15 Nisan 2015 Çarşamba

6 Süper Kahraman izle - Big Hero 6 Türkçe Dublaj

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/6-super-kahraman-izle.jpg

6 Süper Kahraman izle: iMDB listesinde 8.0/10 puan almıştır. Oldukça zeki bir robot tasarımcısı olan Hiro Hamada kendisini bir anda bir suç örgütünün içinde bulacaktır. Kötü adamların amacı yüksek teknolojili “San Fransokyo” kentini yerle bir etmektir. En yakın arkadaşı Baymax ‘ın yardımıyla Hiro, şehri kurtarmak için oluşturulan gönüllüler ordusuna katılır. Onları Hiro’nun diğer arkadaşları da yalnız bırakmayacaktır:  Hiro gibi macera bağımlısı olan Gogo Tamaga, oldukça düzenli, sistemli ve sevimli Wasabi No-Ginger, kimya konusunda uzmanlaşmış Honey Lemon ve fanatik Fred. Disney’in yapımcılığını üstlendiği aile animasyonunda yönetmenler animasyonun mutfağından gelen ödüllü isimler olan Don Hall ve Chris Williams ikilisi.


Pixar’ın Oscar garantili filmlerine bir yıllığına ara verdiği 2014 yılı, başka stüdyoların etkileyici ve orjinal animasyonları denediği bir test platformu oldu resmen. Basit bir oyuncak promosyonu beklerken Warner Bros’un Lego Filmi, senaryosuna getirdiği yaratıcı ve taze bakış açısı ile seyircileri ve eleştirmenleri gayet etkiledi.


Uyarlama




6 Süper Kahraman izle


ile ilgili enterasan bilgiler


Film Marvel’ın aynı adlı bir çizgi romanından uyarlanan animasyonda çizgi roman tarzı aksiyon seyredeceğiz.



Gösterim Tarihleri ve Ücretsiz Yayınlar

Disney’in yapımcılığını üstlendiği aile animasyonunda yönetmenler animasyonun mutfağından gelen ödüllü isimler olan Don Hall ve Chris Williams ikilisi.
6 Süper Kahraman Filmi Bu hafta Ülker’in de katkılarıyla tüm çocuklara ücretsiz olarak verilecektir.


Filmi Seslendirenler : Jamie Chung ,  James Cromwell ,  Genesis Rodriguez ,  Daniel Henney ,  Alan Tudyk


Filmin Orjinal Adı : Big Hero 6


 


Türkçe Dublaj İzle’nin Yorumu


6 Süper Kahraman izle Her zaman ki gibi çok etkileyici bir animasyon olmuş. Disney bu işi gerçekten biliyor. Sizlere en iyisini sunmak için her zaman kalitesini sorguluyorlar. Gerçekten animasyon kalitesi ve karakterlerde ki özellikler her yaştan insanı etkiliyor.


6 Süper Kahraman izle Her ne kadar çocuklara yönelik bir animasyon filmi olarak gözükse de filmi izleyince kendinizi filmin içerisinde hissedeceğiniz bir yapım olmuş. Sürükleyici, dramatik, aksiyonlu ve yan karakterlerin büyük bir etkisiyle bol gülünç ve komedi dolu bir film.


Umarım devamı gelir dediğim bir film ve sizlere ufak bir şey daha, TR dublaj izlemek isteyenler için film gerçekten güzel dublajlanmış. Senkron ve ses tonları gayet başarılı. Karakterlere uygun sesler kullanılmış. Bu yönden filme ve dublajı yapanlara güvenebilirsiniz.


Çok uzatmanın gereği yok aslında. 6 Süper Kahraman izle Çok samimi ve içten bir animasyon filmi olmuş. Ailece izleyebileceğimiz gayet etkileyici bir yapım. Umarım bir şekilde devamı gelir. Tıpkı Frozen filmi gibi.


Birkaç Resim


6 Süper Kahraman Türkçe Dublaj izle

6 Süper Kahraman Türkçe Dublaj izle




6 Süper Kahraman izle - Big Hero 6 Türkçe Dublaj

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder