27 Nisan 2015 Pazartesi

Testere 7 3D Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/testere-7-turkce-dublaj-izle.jpg

Testere 7 filmi, IMDB’den 7.4 puan almıştır. 2010 yapımı olan filmin konusunda ise; Jigsaw’un ölümcül yasası devam ederken Jigsaw’dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olmak için destek ararlar ve ve bu destekçilerin en başında Bobby Dagen adında Jigsaw’dan kurtulmuş biri vardır. Bobby’nin gizli sırlarından yeni bir terör dalgası ortaya çıkacaktır.

Testere Serisinin Son filmi olan Saw 7 3D olarak sinemalarda yayınlanmış ve çok büyük ilgi görmüştür. Film 1080p ve 3D olarak sitemizden izleyebilirsiniz.



Testere 7 3D Türkçe Dublaj izle

Testere 6 Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/testere-6-turkce-dublaj-izle1.jpg

Testere 6 filmi, IMDB’den 7.5 puan almıştır. 2009 yapımı olan filmin konusunda ise; Özel Ajan Strahm öldü ve Dedektif Hoffman Jigsaw ‘ ın mirasına engellenemez bir şekilde sahip çıkmakta.

Lakin , FBI ‘ ın ona yaklaşmasıyla Hoffman bir oyunu devreye koymak zorunda kalacak ve Jigsaw ‘ ın büyük planı anlaşılacak.



Testere 6 Türkçe Dublaj izle

Testere 5 Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/testere-5-turkce-dublaj-izle1.jpg

Testere 5 filmi, IMDB’den 7.4 puan almıştır. 2008 yapımı olan filmin konusunda ise; Popüler TESTERE / SAW  serisinin beşinci bölümünde kriminal uzman Hoffman (Mandylor) Jigsaw efsanesini yaşatacak hayatta kalan son kişidir. Ancak tehdit sözkonusu olduğunda sırrının açığa çıkmaması için herşeyi göze alarak tüm tehlikleri ortadan kaldırmak zorundadır.



Testere 5 Türkçe Dublaj izle

Testere 4 Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/testere-4-turkce-dublaj-izle1.jpg

Testere 4 filmi, IMDB’den 7.4 puan almıştır. 2007 yapımı olan filmin konusunda ise; Jigsaw ve asistanı amanda hayatlarını kaybetmiştir. Dedektif kerry cinayetinin duyulmasından sonra, 2 tecrübeli FBI ajanı ajan strahm ve ajan perez, dedektif hoffman’a jigsaw’un kalan son oyununun çözümlenmesi için yardım ederler. Bununla birlikte, SWAT takımı komutanı rigg kendini bu ölümcül oyunun içinde bulur. Ve eski bir dostunu ve de kendisini dehşet verici bir ölümden kurtarmak için düğümlenmiş, korkutucu tuzaklar zincirini yenmek için bir buçuk saati vardır.



Testere 4 Türkçe Dublaj izle

Testere 3 Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/testere-3-turkce-dublaj-izle1.jpg

Testere 3 filmi, IMDB’den 7.6 puan almıştır. 2006 yapımı olan filmin konusunda ise; İlk film ile dünya çapında 100.000.000 USD üzerinde gişe hasılatına ulaşan ve sonrasında devam filmi ile 145.000.000 USD gişe başarısını yakalayan kült gerilim serisinin 3. filmi TESTERE 3 hayranlarına görsel bir şölen sunmayı hedefliyor. Filmde, efsane katil Jigsaw ve müridi Amanda bir yandan hasta olan Jigsaw’u acımasız oyunlarına devam edebilmesi için hayatta tutmaya çalışırken, diğer yandan yeni kurbanlarının hayata bağlılıklarını akılalmaz işkence ve oyunlarla test etmeye devam ediyorlar.



Testere 3 Türkçe Dublaj izle

Testere 2 Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/testere-2-turkce-dublaj-izle.jpg

Testere 2 filmi, IMDB’den 7.7 puan almıştır. 2005 yapımı olan filmin konusunda ise; Amanda’yla birlikte kapana kısılmış başka kurbanlar da var; ve her biri yavaş yavaş kanlarına işleyen ve iki saat sonra ölümlerine neden olacak zehre bir panzehir bulmak için uğraşıyorlar. Kendine bakmak konusunda pek kaygı duymayan, dikbaşlı Xavier (Franky G.), grubun liderini oynamaya çalışan, sağduyulu Jonas (Glenn Plummer), inatçı Addison (Emmanuelle Vaugier), sıçanı andıran Obi (Tim Burd) ve duygusal açıdan kırılgan Laura (Beverley Mitchell) da onları fiziksel ve duygusal açıdan yıpratmaya çalışan Jigsaw tarafından sınanıyorlar.




Testere 2 Türkçe Dublaj izle

26 Nisan 2015 Pazar

Limonata HD Tek Part izle


Limonata filmi, IMDB’den 7.8 puan almıştır. 2015 yapımı olan filmin konusunda ise; Adal Film’in yapımcılığını üstlendiği, Limonata’nın İstanbul çekimleri sona erdi. Senaryosu Ali Atay ve Ertan Saban tarafından yazılan Limonata, başka kültürlerden gelen, birbirini tanımayan iki kardeşin, benzerliklerine, farklılıklarına hatta kavgalarına şahit olacağımız eğlenceli bir yol hikayesi. Ali Atay’ın yönetmen koltuğuna ilk kez oturduğu Limonata’nın görüntü yönetmenliğini de Ahmet Sesisgürgil yapıyor. Serkan Keskin ve Ertan Saban’ın yanı sıra, Zekir Sipahi, Bedia Begovska, Funda Eryiğit, Luran Ahmedi, Selahattin Bilal ve Ciguli rol alıyorlar. Çekimlerine Makedonya’da devam edilen filmin müziklerini ise Gevende yapacak.



Limonata HD Tek Part izle

Predestination Türkçe Dublaj - HD izle


Predestination filmi, IMDB’den 8.7 puan almıştır. 2014 yapımı olan filmin konusunda ise; Tıpkı bir önceki filmlerinde olduğu gibi yine ünlü aktör Ethan Hawke ile işbirliği yapan Spierig Kardeşler bu sefer Looper ile Azınlık Raporu’nun karması olacak bir bilimkurgu-gerilim çeşitlemesine imza atıyorlar! Yılın sürpriz polisiye soslu bilimkurgusal hadiselerinden biri olmaya aday film kendi kulvarında bir hayli iddialı görünüyor!


Predestination Türkçe Dublaj ve HD olarak sitemiz üzerinden tek part halinde izleyebilirsiniz. Predestination Filmini sorunsuzca izlemeniz dileğiyle.



Predestination Türkçe Dublaj - HD izle

24 Nisan 2015 Cuma

Milat Dizisi HD 1. Bölüm izle


Milat filmi, IMDB’den 9.1 puan almıştır. 2015 yapımı olan filmin konusunda ise; Miray Yapım’ın çekeceği dizinin adı “MİlaT”… Dizinin adında bir yazım hatası olduğunu düşünmeyin. Dizi MİT’in (Milli İstihbarat Teşkilatı) elemanlarıyla yabancı istihbaratçıların savaşını TRT 1 ekranına taşıyacağı için özellikle böyle yazılacak adı.



Milat Dizisi HD 1. Bölüm izle

Çizgili Pijamali Çocuk Türkçe Dublaj izle


Çizgili Pijamali Çocuk – The Boy in the Striped Pyjamas 2008 filmi, IMDB’den 7.8 puan almıştır. 2008 ABD, İngiltere yapımı olan filmin konusunda ise; Nazi Almanya’sı Bruno’nun babasını görevli olarak Polonya’ya gönderir. Bruno, kasabadaki toplama kampının tel örgülerinin öbür yanındaki bir çocukla arkadaş olur. Ancak iki çocuk arasında gelişen bu dostluk, özellikle oğlunun bu kampla ilgili gerçeği öğreneceğinden kuşkulanan Alman annenin (Vera Farmiga) endişelerini artıracaktır. Bruno ve ailesinin yeni evleri birbuçuk milyon Yahudinin Nazilerce öldürüldüğü Auschwitz toplama ve yok etme kampının bitişiğindedir.



Çizgili Pijamali Çocuk Türkçe Dublaj izle

Jupiter Yükseliyor HD izle – Jupiter Ascending


Jupiter Yükseliyor – Jupiter Ascending 2015 filmi, IMDB’den 5.9 puan almıştır. 2015 ABD yapımı olan filmin konusunda ise; Evrenin kraliçesi kendi hükümdarlığını sürdürebilmek için, dünyada insanların evlerine gidip hizmetçilik yapan sıradan bir kadın olan Jupiter Jones’u öldürmek ister. Jones doğduğunda insanoğlu evrende tek ve hakim ırk olduğunu düşünmektedir. İleride sıradışı bazı olayların gerçekleşeceği o dönemden bellidir. Suikast için peşine düşen ise kendini evrenin kraliçesi zannetmektedir. Genetik olarak özel kodlanmış asker Caine Wise ise dünyaya inerek onu kurtarmaya çalışacaktır. Wachowski Kardeşler’in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendikleri filmin oyuncu kadrosunda Mila Kunis, Channing Tatum, Eddie Redmayne, Sean Bean gibi yıldız isimler yer alıyor. Jupiter Ascending



Jupiter Yükseliyor HD izle – Jupiter Ascending

23 Nisan 2015 Perşembe

Boyun Eğmez Türkçe Dublaj - Unbroken


Boyun Eğmez filmi, IMDB’den 7.2/10 puan almıştır. 2014 yapımı olan filmin konusunda ise; Louis Zamperini, Amerikalı bir uzun mesafe koşucusudur. ABD Olimpiyat Takımında ülkesini 1936’da Berlin’de düzenlenen Olimpiyat oyunlarında temsil eder. Dereceye girip madalya kazanamaz ama müthiş bir final performansı ortaya koyar. Öyle ki Adolf Hitler kendisiyle tanışmak ister. 4 yıl sonra Zamperini, Tokyo’daki Olimpiyat oyunlarında favori isimlerden biridir. Fakat o seneki Olimpiyatlar II. Dünya Savaşı’nın patlak vermesiyle iptal edilir ve Zamperini savaşta gönüllü olarak görev alır. Pasifik’te geçirilen bir kaza sonrası iki silah arkadaşıyla hayatta kalmayı başarır ve 47 gün sürecek bir yaşam mücadelesi verirler. Ne var ki kendilerini kurtaranlar düşman taraf olan Japon Deniz Kuvvetleridir ve kurtardıkları savaş esirlerine işkence yapmaktan da geri kalmazlar…



Boyun Eğmez Türkçe Dublaj - Unbroken

22 Nisan 2015 Çarşamba

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Türkçe Dublaj izle


Hobbit: Beş Ordunun Savaşı filmi, IMDB’den 8.3 puan almıştır. 2014 yapımı olan filmin konusunda ise; Hobbit serisinin 3. ve son filmi, 2014 yılının sonlarında gösterime girecek. Bu filmde Bilbo Baggins’in heyecan dolu macerası sona erecek. Bilbo ve cüceler, Erebor ve hazinesine kavuşmaya çalışacak. Ancak Sauron, Orkları’yla ve diğer tüm gücüyle Lonely Mountain’a saldıracaktır.


Film 1. Serinin devamı olarak gelmektedir ve diğer ilk iki filme nazaran daha aksiyon dolu sahneler ile sizlerin karşısında oluyor. Filmseyret.Tv iyi seyirler Diler.



Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Türkçe Dublaj izle

Pek Yakında Full İzle


Pek Yakında 2014 Yerli filmi, IMDB’den 6.6 puan almıştır. 2014 Türkiye yapımı olan filmin konusunda ise; Cem Yılmaz’ın çekip, yönettiği ve başrolünde yer aldığı film; Eski bir figüran ve korsan film satıcısı olan Zafer (Cem Yılmaz), hayatta dikiş tutturamamış bir adamdır. Karısı Arzu ondan ayrılmak isteyince ona kendini kanıtlamak için son çaresine başvurur: 1970’lerde yazılmış ancak hayata geçmemiş bir film projesi olan Şahikalar’ı çekmeye ve artık boş işlerle uğraşmadığını göstermeye çalışacaktır. Bu planında ona eski Yeşilçam emektarı arkadaşları da eşlik edecektir. İyi Seyirler,



Pek Yakında Full İzle

Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı HD izle


Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı 2014 filmi, IMDB’den 5.7 puan almıştır. Murat Seker yapımı olan filmin konusunda ise; Dört kahramanımız Gökhan, Hikmet, Necmi ve Servet koşullu olarak hapishaneden salındıktan sonra birlikte grup terapisine gitmektedir. Ancak Del Piero Hikmet’in günün birinde vapurda karşılaştığı Mihriban’a aşık olmasıyla hayatları değişir. Mihriban dilsiz bir genç kadındır, Hikmet de onun konuşabilmesi için gereken parayı bulabilmek adına arkadaşlarıyla birlikte tekrar pis işlere bulaşmak zorunda kalacaktır.

İyi seyirler,



Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı HD izle

21 Nisan 2015 Salı

Bana Masal Anlatma Seyret


Bana Masal Anlatma 2015 Film filmi, IMDB’den 8.4 puan almıştır. 2015 Türkiye yapımı olan filmin konusunda ise; Rıza minibüs şöförüdür ve Suriçi semtinde yaşamaktadır. Oldukça saf ve iyi kalpli bir delikanlı olan Rıza mahallesinin de sevilen tiplerinden biridir. Rıza doğru bildiği her şeyi Ayperi adında bir kızla tanıştıktan sonra tekrardan gözden geçirecektir. Zira Ayperi el attığı her şeyi güzelleştiren masal kahramanı tadında bir kızdır. Biri kahraman olmak isterken, diğeri kahramanının peşindedir.

Oldukça iyi bir oyuncu kadrosuna sahip filmde Baba rolünde Yılmaz Erdoğan’da yer almakta. Leyla ile Mecnun dizisi ile tanınan yönetmen Burak Aksak, dizilerde çalıştığı oyuncu kadrosu ile bu filmde tekrardan buluşuyor.

İyi seyirler,



Bana Masal Anlatma Seyret

İçimdeki Ses izle


İçimdeki Ses 2015 Yerli filmi, IMDB’den 6.1 puan almıştır. 2015 Türkiye yapımı olan filmin konusunda ise; Selim, kendi kendisini küçük dünyasına hapsetmiş bir yazardır. Özgüven yetersizliğinden, pek kimseyle doğru düzgün ilişki kuramayan Selim yalnızlığına çare olarak umreden yeni dönmüş annesi Mehpare ile birlikte yaşamaya karar verir. Bir gün spor salonuna gittiğinde sakarlığı sayesinde Ayşıl adında bir kadın ile tanışır. Ayşıl hem zengin hem de herkesin jayran olacağı kadar güzel bir kadındır. Beklenmedik biçimde Ayşıl Selim’e aşık olur! Her şeyden bunalmış olan bu kadın mutluluğa giden yolun Selim’in annesi ve onun arkadaş grubundan geçtiğine inanır.

İyi seyirler



İçimdeki Ses izle

Canopy 720p izle - 2013


Canopy 2013 filmi, IMDB’den 5.0 puan almıştır. 2013 Singapur, Avustralya yapımı olan filmin konusunda ise; Savaş Zamanı 1942, Singapur. Avustralyalı bir savaş pilotu, ormanlık bir alanın üstündeki çatışmanın ardından vurulunca mecburen yere iniş yapar. Bilmediği bu doğayla iç içe yerde sığınak aramaya başlayan pilotun mücadelesi savaşın acı sonuçlarını, doğa ve insanın üzerindeki etkiyi gözler önüne serecektir.

İyi seyirler



Canopy 720p izle - 2013

Dragon Blade HD izle – Tian jiang xiong shi 2015


Dragon Blade – Tian jiang xiong shi 2015 filmi, IMDB’den 6.5 puan almıştır. 2015 Çin yapımı olan filmin konusunda ise; M.S 200’lü yıllarda Çin hanedanlığında geçen olaylarda Huo An’ı takip eden Dragon Blade, işlemediği bir suç yüzünden tutsak edilmiştir. Bu sırada Romalı asker Lucius (John Cusak) ile tanışacak olan Dragon, onun sayesinde özgürlüğüne kavuşacaktır. Ve ikili artık beraber hareket ederek, Çin topraklarında kayboldukları yolu bulmaya çalışacaklardır.

İyi seyirler,



Dragon Blade HD izle – Tian jiang xiong shi 2015

Pers Prensi: Zamanın Kumları Türkçe Dublaj izle


Pers Prensi: Zamanın Kumları – Prince of Persia: The Sands of Time 2010 filmi, IMDB’den 6.6 puan almıştır. 2010 ABD yapımı olan filmin konusunda ise; aşhaşiler, Assassinler ve Binbir Gece Masallarına konu olan Ebu Hassan’ın Haylaz bir prens olan Prens Dastan ile olan “destansı” maceraları beyazperde’ye bir kez daha aktarıldı. Dastan, gönülsüzce de olsa gizemli bir prensesle güç birliği yapmak durumunda kalmıştır. Birlikte, zamanı tersine çevirebilen Zamanın Kumları’nı açığa çıkarabileceklerdir. Sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan yıllanmış bir hançeri korumak üzere karanlık güçlere karşı bir yarış içine giren kahramanlarımız, kızgın çöllerde aşk, nefret, kan ve gerilim dolu serüvenlere sürüklenirler. Köstebek, Dört Nikah Bir Cenaze ve Harry Potter ve Ateş Kadehi’nden tanıdığımız Mike Newell’ın yönettiği Pers Prensi: Zamanın Kumları, Mayıs 2010’da sinemaseverlerle buluştu. Marakeş, Ouarzazate ve Erfoud, Fas’ta ve İngiltere’deki Pinewood Studios’daki büyük ölçekli bir platoda çekilen filmin yapımcısı olan Jerry Bruckheimer Films yapımları pek çok ödülün ve ödül adaylığının yanısıra, 41 kez Oscar ödülüne aday gösterilmiş ve 6 Oscar kazanmıştır. Ayrıca 23 kez Altın Küre’ye aday gösterilmiş ve dört kez ödül almışlardır.

İyi seyirler,



Pers Prensi: Zamanın Kumları Türkçe Dublaj izle

The Harvest Full HD izle


The Harvest filmi, IMDB’den 5.9/10 puan almıştır. 2013 yapımı olan filmin konusunda ise; Film, hasta bir çocuğun öyküsünü anlatıyor. Çocuğun hastalığını saplantı haline getiren ailesi onun evden uzaklaşmasına izin vermiyor. Yan dairelerine taşınan yeni komşuları ise aşırı korumacı ebeveynlerine karşı küçük çocukla bir dostluk geliştirir.



The Harvest Full HD izle

Zirvedeki Beş Türkçe Dublaj izle


Zirvedeki Beş filmi, IMDB’den 6.6/10 puan almıştır. 2014 yapımı olan filmin konusunda ise; Andre lafını/küfrünü esirgemeyen çılgın bir komedyendir. Ama reality şov sunucusu seksi nişanlısı, düğünlerinin televizyondan yayınlanacağını söyleyince Andre, saygın bir televizyoncudan “ciddi bir aktör” olmanın püf noktalarını öğrenmek için harekete geçer.

Hollywood dünyasının pek çok ünlü isminin yer aldığı filmde senaristliği, yönetmenliği ve başolü ünlü oyuncu Chris Rock üstlenirken, kendisine kadroda Adam Sandler, Rosario Dawson, Kevin Hart, Gabrielle Union, Ben Vereen, Whoopi Goldberg ve Jerry Seinfeld gibi ünlü isimler eşlik ediyor.



Zirvedeki Beş Türkçe Dublaj izle

Bataklık Filmi Türkçe Dublaj izle


Bataklık filmi, IMDB’den 7.4/10 puan almıştır. 2014 yapımı olan filmin konusunda ise; Bataklıkta bir seri katil dolaşmaktadır. Zıt kutuplar gibi görünen iki cinayet dedektifi, aralarındaki farklılıkları bir kenara bırakmalı ve daha fazla genç kadın hayatını kaybetmeden, katili bir an önce adalete teslim etmelidir.



Bataklık Filmi Türkçe Dublaj izle

The Wedding Ringer HD Full izle


The Wedding Ringer filmi, IMDB’den 6.8/10 puan almıştır. 2015 yapımı olan filmin konusunda ise; Kayınpeder ve kayınvalidesini etkilemesi gereken utangaç ve genç bir damat, kendisine yardımcı olması için bi sağdıç kiralar.



The Wedding Ringer HD Full izle

İstediğimde Bırakırım Filmi HD Seyret


İstediğimde Bırakırım filmi, IMDB’den 7.1/10 puan almıştır. 2014 yapımı olan filmin konusunda ise; Hayatını zorlukla kazanan bir kimyager ve araştırmacı akademisyen, üniversitedeki bütçe kesintileri nedeniyle işten atılır. Öğrencilerinden biriyle konuşurken, uyuşturucunun ne kadar karlı bir iş olduğunu fark eder.

Başarılı kimyager, yasadışı olmayan bir uyuşturucu imal eder ve kendi gibi parasız veya işsiz bir grup arkadaşıyla birlikte bu maddeyi piyasaya sürer. Ancak ekip çok para kazanmaya başladığı an işler sarpa sarar.



İstediğimde Bırakırım Filmi HD Seyret

Fransız Usulü Boşanma - Full Tek Part izle


Fransız Usulü Boşanma filmi, IMDB’den 3.8/10 puan almıştır. 2014 yapımı olan filmin konusunda ise; Daha kolay boşanacaklarını düşünerek Paris’e gitmeye karar veren Ariane ve Nino’nun planları hiç de umdukları gibi gitmeyecektir.Geraldine Nakache, Cannes ve Venedik gibi festivallerden ödüllü Kim Rossi Stuart ve Pascal Demolon’u izlediğimiz eğlenceli filmin yönetmen koltuğunda ise, senaryoyu da kaleme alan Dorothee Sebbagh oturuyor.



Fransız Usulü Boşanma - Full Tek Part izle

New York’a Hoşgeldiniz - Türkçe Dublaj izle


New York’a Hoşgeldiniz filmi, IMDB’den 5.3/10 puan almıştır. 2014 Tür: Dram yapımı olan filmin konusunda ise; Dünyanın en güçlü insanlarından biri olan Mr. Deveraux, her gün trilyonlarla oynar ve ülkelerin ekonomik kaderlerini bir nevi elinde tutar. Deveraux’un en büyük hayali bir gün dünyayı değiştirmektir. Ancak seks maceraları sonunda başına onaramayacağı bir dert açar. Uluslararası bir skandalın baş aktörü haline gelmiştir ve durum gücünü, parasını ve şöhretini yerle bir eder.

Film, IMF’nin eski Fransız başkanı Dominique Strauss-Kahn’ın hayatı ve 2011 yılında karıştığı skandalın hikayesinden esinlenilerek oluşturulan yapıtın yönetmeni Abel Ferrara; başrolleri ise Gérard Depardieu, Jacqueline Bisset ve Anne Sinclair paylaşıyor.



New York’a Hoşgeldiniz - Türkçe Dublaj izle

20 Nisan 2015 Pazartesi

Polis Akademisi Alaturka - Tek Parça HD izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/polis-akademisi-alaturka-tek-parca-hd-izle.jpg

Polis Akademisi Alaturka:


Film IMDB’den 4.5 puan almıştır.


2015 yapımı olan filmin konusu Polislik mesleğine uygun olmayan, deyim yerindeyse ipini koparan herkes polis akademisine alınmaya başlamıştır.


Polis Akademisi’nin aşırı disiplin merakıyla tanınan Müdür Muavini Beton Haşmet’in bu dönemde başına bir dizi komik olay gelir ve bu duruma sinirlenir. Haşmet sertleştikçe kontrolu kaybeder, o kontrolu kaybettikçe Polis Okulu yeni öğrenciler için daha eğlenceli bir yer haline gelmeye, Haşmet’in hayatı ise ufak ufak bir kâbusa dönüşmeye başlar.


Polis Akademisi Alaturka 


Hepimizin bildiği amerikada yayına giren ve bir dönem herkesin çok büyük ilgisini çeken Polis Akademi’si serisine konu olarak benzemektedir ama tabiki işin en enteresan tarafı Türk mantığının da buna uyarlanmış olması ve dahada eğlenceli bir durum alması oluyor.


Polis Akademisi Alaturka 


Filmin kadrosu çok renkli ve Mehmet Ali Erbil’de bunların arasında oyuncu listesinide yukarıdaki kısımdan görebilirsiniz.


Polis Akademisi Alaturka 


Filmin Gösterim tarihi ilk etapta 30 Ocak 2015 olarak belirlenmişti ama daha sonra tanıtımı tam yapılamayan film 17 Nisan 2015 tarihine çekildi ve Bu aralar fazlaca etrafta tanıtımını ve haberlerini görebilirsiniz.


Polis Akademisi Alaturka Filmin Yönetmeni : Ali Yorgancıoğlu




Polis Akademisi Alaturka - Tek Parça HD izle

17 Nisan 2015 Cuma

Sanık Türkçe Dublaj - Lucia DEB.


Sanık – Filmi, IMDB’den 7.1/10 puan almıştır. 2014 yapımı olan filmin konusunda ise; Güçlü dayanaklar olmadan; çoğu bebek, 7 kişiyi öldürmek, 3 kişiyi de öldürmeye teşebbüsten ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Pediatri hemşiresi Lucia de Berk’in gerçek hayat hikâyesini konu alan bir psikolojik dram.

Not: 1 ödül ve 2 ödül adaylığı.



Sanık Türkçe Dublaj - Lucia DEB.

Şanslı Fil - Türkçe Dublaj HD Tek Part izle


Şanslı Fil – Film, IMDB’den 7.1/10 puan almıştır. 2013 yapımı olan filmin konusunda ise; Çok uzaklarda, ormanın derinliklerinde küçük bir çocuk tek başına yaşamaktadır. Ancak o bile, bir insanın mutlu olabilmesi için, dosta ihtiyacı olduğunu bilmektedir. Sonunda Lucky adında bir fil ile dostluk kurar. Birlikte, maceradan maceraya atılan ikili, dünyanın ayakları altında değiştiğini deneyimlemektedir. Bir süre sonra Lucky, dişi bir file aşık olur ve çocuk, tekrar yalnız kalma korkusu ile karşı karşıya kalır.



Şanslı Fil - Türkçe Dublaj HD Tek Part izle

The Marine 4 Moving Target


The Marine 4: Moving Target filmi, IMDB’den 5.3/10 puan almıştır. 2015 yapımı olan filmin konusunda ise; Jake Carter, yasadışı bir ordu savunma anlaşmasını deşifre etmeye çalışan Olivia Tanis adında, ihbarcı bir kızı korumakla görevlendirilir. Ama işi hiç de kolay olmayacaktır, çünkü Olivia’yı ortadan kaldırmak için de önlerine çıkan herkesi öldürmekten çekinmeyen suikastçi bir ekip görevlendirilmiştir ..



The Marine 4 Moving Target

For the Emperor


For the Emperor – Film, IMDB’den 6.9/10 puan almıştır. 2014 yapımı olan filmin konusunda ise; Yi-Hwan (Lee Min-Ki) eski bir profesyonel beyzbol oyuncusudur. Bir takım olaylara dahil olup elindeki her şeyini kaybetmiştir. Çete lideri Sang-Ha (Park Sung-Woong) hem tefecidir hem de kumarhane işletmetedir. Yi Hwan, Sang Ha adına çalışmaktadır. Bu arada Yi Hwan bar sahibi Yeon-Soo’ya (Lee Tae-Im) aşık olmuştur.



For the Emperor

15 Nisan 2015 Çarşamba

6 Süper Kahraman izle - Big Hero 6 Türkçe Dublaj

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/6-super-kahraman-izle.jpg

6 Süper Kahraman izle: iMDB listesinde 8.0/10 puan almıştır. Oldukça zeki bir robot tasarımcısı olan Hiro Hamada kendisini bir anda bir suç örgütünün içinde bulacaktır. Kötü adamların amacı yüksek teknolojili “San Fransokyo” kentini yerle bir etmektir. En yakın arkadaşı Baymax ‘ın yardımıyla Hiro, şehri kurtarmak için oluşturulan gönüllüler ordusuna katılır. Onları Hiro’nun diğer arkadaşları da yalnız bırakmayacaktır:  Hiro gibi macera bağımlısı olan Gogo Tamaga, oldukça düzenli, sistemli ve sevimli Wasabi No-Ginger, kimya konusunda uzmanlaşmış Honey Lemon ve fanatik Fred. Disney’in yapımcılığını üstlendiği aile animasyonunda yönetmenler animasyonun mutfağından gelen ödüllü isimler olan Don Hall ve Chris Williams ikilisi.


Pixar’ın Oscar garantili filmlerine bir yıllığına ara verdiği 2014 yılı, başka stüdyoların etkileyici ve orjinal animasyonları denediği bir test platformu oldu resmen. Basit bir oyuncak promosyonu beklerken Warner Bros’un Lego Filmi, senaryosuna getirdiği yaratıcı ve taze bakış açısı ile seyircileri ve eleştirmenleri gayet etkiledi.


Uyarlama




6 Süper Kahraman izle


ile ilgili enterasan bilgiler


Film Marvel’ın aynı adlı bir çizgi romanından uyarlanan animasyonda çizgi roman tarzı aksiyon seyredeceğiz.



Gösterim Tarihleri ve Ücretsiz Yayınlar

Disney’in yapımcılığını üstlendiği aile animasyonunda yönetmenler animasyonun mutfağından gelen ödüllü isimler olan Don Hall ve Chris Williams ikilisi.
6 Süper Kahraman Filmi Bu hafta Ülker’in de katkılarıyla tüm çocuklara ücretsiz olarak verilecektir.


Filmi Seslendirenler : Jamie Chung ,  James Cromwell ,  Genesis Rodriguez ,  Daniel Henney ,  Alan Tudyk


Filmin Orjinal Adı : Big Hero 6


 


Türkçe Dublaj İzle’nin Yorumu


6 Süper Kahraman izle Her zaman ki gibi çok etkileyici bir animasyon olmuş. Disney bu işi gerçekten biliyor. Sizlere en iyisini sunmak için her zaman kalitesini sorguluyorlar. Gerçekten animasyon kalitesi ve karakterlerde ki özellikler her yaştan insanı etkiliyor.


6 Süper Kahraman izle Her ne kadar çocuklara yönelik bir animasyon filmi olarak gözükse de filmi izleyince kendinizi filmin içerisinde hissedeceğiniz bir yapım olmuş. Sürükleyici, dramatik, aksiyonlu ve yan karakterlerin büyük bir etkisiyle bol gülünç ve komedi dolu bir film.


Umarım devamı gelir dediğim bir film ve sizlere ufak bir şey daha, TR dublaj izlemek isteyenler için film gerçekten güzel dublajlanmış. Senkron ve ses tonları gayet başarılı. Karakterlere uygun sesler kullanılmış. Bu yönden filme ve dublajı yapanlara güvenebilirsiniz.


Çok uzatmanın gereği yok aslında. 6 Süper Kahraman izle Çok samimi ve içten bir animasyon filmi olmuş. Ailece izleyebileceğimiz gayet etkileyici bir yapım. Umarım bir şekilde devamı gelir. Tıpkı Frozen filmi gibi.


Birkaç Resim


6 Süper Kahraman Türkçe Dublaj izle

6 Süper Kahraman Türkçe Dublaj izle




6 Süper Kahraman izle - Big Hero 6 Türkçe Dublaj

John Wick



John Wick

14 Nisan 2015 Salı

The Barber



The Barber

Soldier - Ben Askerim



Soldier - Ben Askerim

Gizli ve Tehlikeli



Gizli ve Tehlikeli

Tipim Değilsin



Tipim Değilsin

Hızlı ve Öfkeli 4



Hızlı ve Öfkeli 4

Bhopal Felaketi



Bhopal Felaketi

Toksin



Toksin

Perili Evler



Perili Evler

13 Nisan 2015 Pazartesi

Game Of Thrones 5.Sezon 1. Bölüm

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/game-of-thrones-5-sezon-izle.jpg

Dizi Westeros kıtasındaki birleşik Yedi Krallık’ın uzun yazdan çıkmasının ve kışın yaklaşması ile başlar. Lord Eddard Stark’ın eski ve yakın arkadaşı Kral Robert Baratheon, eski Kral Eli ve Eddard’ın akıl hocasıJon Arryn’nin ölmesi üzerine kendisinden yeni Kral Eli olmasını ister. Eddard, Jon’un öldürüldüğü ile aldığı bir mesajdan sonra isteksiz de olsa bu görevi kabul eder.


Bu arada, Robert’ın tahta hak iddia edenleri yok etmesinin ardından batı kıta olan Essos’a sürülen Targaryen Hanesi’nin çocukları, Westeros’a dönmenin ve ‘gaspçı’yı tahttan indirmenin yollarını aramaktadırlar. Bu amaçla Viserys Targaryen, kız kardeşi Daenerys Targaryen ve 40.000 Dothraki’nin lideri olan Khal Drogo arasında bir evlilik düzenler. Amacı ise Dothraki ordusunu Westeros’u işgalinde kullanmaktır. Daenerys ise sadece Kral Robert’ın suikastçılarından ve abisinin entrikalarından sığınacak güvenli bir yer arar.


Son olarak da Yedi Krallık’ın kuzeyini çevreleyen Sur’un yeminli kardeşleri olan Gece Nöbetçileri, binlerce yıldır buzdan yapılmış devasa surda bekçilik yapmaya devam etmektedir. Nöbet Sur’u, Sur’un Ötesi’nde yaşayan yabanıllar’ın yağmalarından korumakla görevlidir. Fakat bazı söylentilere göre Daimi Kış Toprakları’n da yeni bir tehdit söz konusudur.




Game Of Thrones 5.Sezon 1. Bölüm

11 Nisan 2015 Cumartesi

Ölüm Oyunu 2010 Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/olum-oyunu-2010-turkce-dublaj-izle.jpg

Ölüm Oyunu 2010 Türkçe Dublaj izle | Gizli görevlerin üst üste geldiği bir zamanda, CIA için çalışan ajanımız bu sefer kimsenin bilmediği, sadece patronunun ve takımının bildiği bir görev verilir. Amerika borsasını doğrudan etkileyen ve para akışını belirleyen bir şirkete gizlice sızıp şirketi içten çökertmesi gerekmektedir. Ama eski takım arkadaşlarının amaçları farklıdır. Aynı düzen içinde olmaktan ve herhangi bir şekilde ilerleyemeyeceklerini anladıkları zaman hedef değşirirler ve bu ortada dönen paraya el koymak isterler. Ama bunun için Marcus’u geçmek zorundadırlar.








Ölüm Oyunu 2010 Türkçe Dublaj izle

6 Nisan 2015 Pazartesi

Revolution 2. Sezon Tüm Bölümler

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/revolution-season-2-sezon-izle1.jpg

Elektriğin var olmadığı bir dünyada ne yapardınız? Lost, Alias ve Person of Interest gibi dizilerle televizyon dünyasının en önemli isimlerinden birine dönüşen J.J. Abrams ile Eric Kripke’nin ortak imzasını taşıyan Revolution, bu sorudan yola çıkıyor.


Bilgisayarların, uçakların, telefonların, hatta aydınlatmanın dahi olmadığı, dünyanın sonsuza dek karanlığa gömüldüğü bir gelecekte hayatta kalma mücadelesine girişen insanların öyküsüne odaklanan Revolution, aynı zamanda aile olmanın anlamını da sorgulayacak.


Dizinin başkarakteri Charlie Matheson, fiziğiyle olduğu kadar karakteriyle de oldukça güçlü genç bir kız. 15 yıl önce elektrikle çalışan bütün aletlerin birdenbire durmasıyla başlayan kaotik ortamda sağ kalmayı başaran babası ve erkek kardeşiyle birlikte yaşamını sürdürürken kendini hiç beklemediği olayların içinde buluyor. Erkek kardeşi Danny milis kuvvetleri tarafından kaçırılıyor. Babası, Charlie’den uzun zamandır görüşmediği eski bir asker olan amcası Miles’ı bulmasını ve kardeşini kurtarmasını istiyor. Birkaç arkadaşıyla yola koyulan Charlie önce amcasını buluyor, onu ikna etmeyi başardıktan sonra kardeşini kurtarmak üzere yola koyuluyor.

























Revolution 2. Sezon Tüm Bölümler