4 Şubat 2015 Çarşamba

Deliha izle Tek Part



Deliha izle 2014 yılının sonunda vizyona giren ve sinema severeleri heyecanlandıran ilginç bir komedi yapımıdır. 95 dakika sürmekte. Filmin senaryosu son dönemin en beğenilen komedi oyuncularından olan Gupse Özay tarafından kaleme alınmıştır ve ayrıca yönetmen koltuğunda da bu tarz filmlerle kendini kanıtlamış Hakan Algül oturmakta.

deliha filmi full izle

Baş rollerde yine filmin senaristi olan Gupse Özay, Derya Alabora, Cihan Ercan ve Esin Eden bizlerle birlikte. Gupse Özay ın filmde bir sürprizi bulunmakta, bir Ahmet Kaya şarkısı seslendiren Deliha bakalım Ahmet Kaya severlerden nasıl bir tepki alacak. Deliha Full HD izle, aslında çok saf ve temiz bir o kadar da tatlı bir deliliği olan Zelihadır.


Deliha Full izle de olsa her genç kız gibi onunda günün birinde geleceğini umduğu bir beyaz atlı prens hayali vardır. İşte bizim Deliha da bir gün arkadaşlarıyla fal baktırmaya gider ve ve falında da hayatının aşkıyla çok kısa bi süre içinde karşılaşacağı çıkar. Bizim deli Zeliha’nın yani Deliha’nın hayatıda o andan sonra değişir ve bir büyük beklentiye giren Deliha bakalım ne tür deliliklerle bizleri bekliyor izleyip görelim.



Deliha izle Tek Part

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder