4 Şubat 2015 Çarşamba

Çelik Yumruklar - Türkçe Dublaj 720p Full HD İzle



2011 yapımı yeni nesil aksiyon ve dövüş filmidir. Senaryosunda bilim kurgunun da barındırdığını söyleyebiliriz. 7.1’lik imdb puanı ve 7.8’lik sinemalar puanı ile Çelik Yumruklar izleyicileri tatmin etmişe benziyor. Aksiyon ve bilim kurgunun da içinde bulunduğu Real Steel hd izlemeye ne dersiniz ? O zaman Demir Yumruklar filmi tam aradığınız bir film. Şimdiye kadar izlemediyseniz mutlaka izleyin, pişman olmayacaksınız. Filmin konusuna baksak mı artık? Film partları yenilenmiştir.


Real-Steel-full-izle


Teknoloji gelişir ve insanlar yerine ortaya konan robotlar dövüştürülmeye başlanır. Kendi tasarımları ile üretilen robotlar müsabakalara girer ve büyük aksiyon başlar. Oldukça masraflı bir organizasyon olan bu organizasyonda robotların üretilmesine büyük paralar harcanmaktadır. Charlie ise zar zor topladığı paslı çeliklerden bir robot dövüşçü yapar. Fakat gülüşmelere yol açan bu robot zamanla büyük bir ilginin sahibi olacaktır. Bakalım Çarli, oğlu ve topladığı robot neler yapacaklar? Real Steel izleyicilerini bekleyen bu yeni nesil aksiyon ve dövüş filmi sizi de şaşırtacaktır. Altyazılı ve tek parça ile partlı VK seçenekleri de bulunan 2011 vizyon tarihli film ile sizleri başbaşa bırakıyorum. Keyifle izleyeceğiniz bir film.


Filmden daha çok zevk almak istiyorsanız kesinlikle Çelik Yumruklar 720p hd izle seçeneğini kullanın. Yanı sıra altyazı takip etmek istemiyorsanız, Çelik Yumruklar Türkçe dublaj izle seçeneği ile Demir Yumruklar full izleyebilirsiniz. Aksiyon ve heyecan dolu anlar sizi bekliyor. Filmi beğeneceğinizi umuyoruz. Prestij, X-Men gibi filmlerin başrolü Hugh Jackman bu aile, komedi ve macera filmi ile sizleri koltuklarınıza çivileyecek gibi görünüyor. Ayrıca Çelik Yumruklar 2 filmi de çıkarsa siteye eklenecektir. En güzel ve en iyi online film izleme adresiniz filmseyret.tv



Çelik Yumruklar - Türkçe Dublaj 720p Full HD İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder