26 Şubat 2015 Perşembe

Azınlık Raporu

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/azinlik-raporu.jpg

Yıl 2045. Bir zamanlar cinayet oranında birinci sırada olan Washington şehri artık suç oranının en düşük olduğu şehir olmuştur. Bunun sebebi, polis teşkilatının cinayetleri işlenmeden önce tespit etme yeteneğine sahip “precog”lar kullanması ve böyle cinayet gerçekleşmeden önce müdahale ederek suçun önlemesidir.

Departmanın en önemli dedektifi olan John Anderton, kendi oğlu da yıllar önce cinayete kurban gittiği için kendisini katilleri suçu işlemeden önce yakalamaya adamıştır.

Rutin günlerden birinde, Anderton kendisinin katil zanlısı olarak görüldüğünü farkeder. İçinde bulunduğu sistemin kurbanı olduğunu anlar ve peşindeki polislerden kaçarak kendisine komplo düzenleyeni bulmak için harekete geçer.








Azınlık Raporu

Amiral: Kükreyen Akıntılar – Kasırga Denizi

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/amiral-kukreyen-akintilar-kasirga-denizi.jpg

Yıl 1597… Joseon Hanedanlığı altı yıldır Japon saldırısı altındadır. Japon askerlerinin amansız saldırıları sonucu başkentin kaybı olasılığıyla karşı karşıya kalındığında Amiral Yi Sun-sin ( Choi Min-sik) Deniz Kuvvetleri Şefi olarak atanır ve Japon saldırılarına karşı ulusu savunmak için bir grup asker toplar. Akıllıca stratejileri ve acımasız kişiliğiyle kötü bir üne sahip olan Japon Başkomutanı Kurushima Michifusa (Ryu Seung-ryong) Joseon’un son umudu olan Kaplumbağa Gemi’yi yok ederek yanıt verir. Amiral Yi Sun-sin ve askerleri Myeong-ryang Savaşı’nda yalnızca 12 savaş gemisi ve şüphe içindeki askerlerden oluşan bir orduyla 330 Japon savaş gemisiyle karşı karşıya gelir.







Amiral: Kükreyen Akıntılar – Kasırga Denizi

Direniş Full izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/direnis-full-izle.jpg

Üç yahudi kardeş, Nazilerin kontrolü altındaki Polonya’dan kaçıp Beyaz Rusya civarında bir yerde Nazilere karşı savaşan Rus direnişçilerine katılıp, ormanın içinde bir köy inşa ederler. Bu sayede hem kendilerini hem de 1200 yahudinin hayatını kurtarırlar.








Direniş Full izle

After The Fall | Dibe Vurmak

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/after-the-fall-dibe-vurmak.jpg

2014 ABD Yapımı olan filmde yakın zamanda işini kaybeden Bill (Wes Bentley), borç üstüne borcun ardından artık ailesinin masraflarını karşılayamayacak duruma gelir. Şimdi önündeki tek seçenek, suç dünyasına adım atmaktır. Ancak küçük bir kasabada işlenmeye başlanan suçlar, yerel bir dedektifin dikkatini çeker.







After The Fall | Dibe Vurmak

Alien Outpost 37 Full izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/alien-outpost-37-full-izle.jpg

Bir grup arkadaş belgesel çekmek amacıyla gittiği özel askeri bir alanda uzaylıların olduğunu kanıtlamış ve çok zor anlar yaşamıştırlar. Dünya, bu uzaylı istilası ile yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalır.







Alien Outpost 37 Full izle

Serena Seyret

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/serena-seyret.jpg

1929 yılında George ve Serena Pemberton Kuzey Carolina’ya yerleşmek için yaşadıkları Boston kentinden ayrılan genç bir çifttir. Yeni yerleşim yerlerinde sadece ev değil, sıfırdan bir hayat inşa ederler ve kerestecilik işinde yükselirler. Serena genç ve güzel olduğu kadar yetenekli ve kurnaz bir kadındır. Kocasının başarısına daima destek olan Serena önlerini kesmek isteyen herkesin de ayağını bir biçimde kaydırır. Fakat kendisine dair bilmediği önemli bir gerçek kısa sürede ortaya çıkar. Serena hamile kalamıyordur, sevgili kocasına asla bir çocuk veremeyecektir. Bu haber Serena’nın iyice hırslanmasına yol açar ve kıskançlığını tırmandırır. Çünkü George’un onların evliliklerinden önce başka bir kadından gayrimeşru çocuğu olmuştur. Serena hayata karşı tüm hıncını bu çocuğu ortadan kaldırmak için kullanacaktır. ayrıca da film, Serena romanından uyarlamadır.







Serena Seyret

Paçayı Sıyırmak | Behaving Badly izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/pacayi-siyirmak-behaving-badly-izle.jpg

Filmin konusu 16 yaşındaki Rick Stevens (Nat Wolff) ve aşık olduğu kız Nina Pennington (Selena Gomez) Nina, erkek arkadaşı Kevin’in (Austin Stowell) zorbalıklarıyla uğraşırken birlikte rock’n’roll temalı bir işe girişirler. Selena Gomez in başrollerinde oynadığı film tam bir komedi macera harikasıdır.

 







Paçayı Sıyırmak | Behaving Badly izle

Siyahlı Kadın Full izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/siyahli-kadin-full-izle.jpg

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği filmi, 5.2/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Eel Marsh House, İkinci Dünya Savaşı sırasında İngiliz hükümeti tarafından askeri psikiyatri kliniğine dönüştürülen küçük bir hastanedir. Sorunlu askerlerin gelmeye başlamasıyla birlikte binanın karanlık gizemleri ve ölü ruhları uyanışa geçer. Genç hemşire Eve, hastaların bakımıyla ilgilenmesi için buraya gönderilen çalışanlardan biridir. Eve da dahil olmak üzere hastane sakinleri hem savaşın kendilerine ettikleri kötülüklerle mücadele ederken bilmedikleri bir sır tarafından tehdide uğramaya başlarlar. Eve elinden geldiği kadarıyla herkesi korumaya çalışsa da ‘siyahlar içindeki kadın’ yeni kurbanlar peşindedir..







Siyahlı Kadın Full izle

23 Şubat 2015 Pazartesi

Sadakat | Recalled Filmi Full izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/sadakat-recalled-filmi-full-izle.jpg

Sadakat | Recalled Filmi 2012 – ABD yapımı Gerilim kategorisinde bir filmdir. Filmin konusunda Bir askerinin birlikten firar etmesiyle başlayan karmaşada ne yapacağını bilmemektedir. Askerin nişanlısı durumu öğrendikten sonra Sevgilisi ve doğru arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.




Sadakat | Recalled Filmi Full izle

Boyun Eğmez – Unbroken Filmi izle



Boyun Eğmez – Unbroken Filmi izle

Yapay Oyun Filmi Seyret



Yapay Oyun Filmi Seyret

20 Şubat 2015 Cuma

Wyrmwood Full HD izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/wyrmwood-full-hd-izle.jpg

Wyrmwood Full HD izle

Vikings 3. Sezon 1. Bölüm

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/Vikings_Poster.jpeg

Rüzgarın çocukları döndü!

Oscar’lı Elizabeth ve Elizabeth: The Golden Age gibi başarılı filmler ile The Tudors ve Camelot gibi çok konuşulan tarihi dizilerin yazarı Michael Hirst, yeni dizisi Vikings’te izleyicisini 13. yüzyıl kuzey efsanelerini keşfetmeye davet ediyor. Viking lideri Ragnar Lodbrok ve ailesinin hikayesini ekrana taşıyan dizi, Spartacus’ü andıran görselliği, yetenekli oyuncuları ve karanlıklaşan hikayesiyle de dikkat çekiyor.




Vikings 3. Sezon 1. Bölüm

19 Şubat 2015 Perşembe

Ulan İstanbul 21. Bölüm izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/ulan-istanbul-full-seyret.jpg

İstanbul’da bir dolandırıcılık çetesinin lideri olan Kandemir, yanında yetiştirdiği ekibiyle, kendine özgü tarzı ve ilkeleri olan soygunlar yapmaktadır. Ekibin temel felsefesi; “Adaletli Çalmak”tır. İhtiyacı olmayandan, ihtiyaçları kadarını, ihtiyaçtan araklarlar. Ferdi, Karlos, Yaren ve Bahadır’dan oluşan bu tayfayı birbirine bağlayan en temel şey dostluktur. Ancak Kandemir’in, eski ve değerli dostu olan Ali Rıza Kaptan’ın, kendisi yüzünden tuzağa düşürülüp cezaevine girdiğini öğrenmesi her şeyi değiştirir.





Ulan İstanbul 21. Bölüm izle

18 Şubat 2015 Çarşamba

Mors Dişi Filmi Seyret

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/mors-disi-filmi-seyret.jpg

Mors Dişi filmi, konusunda Çok yakın arkadaşının kaybolan kız arkadaşını bulmak için Kanada’nın kuytu ormanlarını arşınlayan genç bir adamın öyküsü.

Filmin bazı yorumlarında üniversite öğrencilerinin final ödevleri için hazırladıkları bir çalışma gibi olduğu söylensede biraz basite kaçması dışında oyuncu kadrosunda Michael Parsk, Justing Long ve Johnny Depp olması biraz izlenesiliğini arttırmış.








Mors Dişi Filmi Seyret

16 Şubat 2015 Pazartesi

The Song | Ezgi Filmi Tek Part

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/the-song-ezgi-filmi-tek-part.jpg

The Song Filmi 2014 ABD Yapımı Dram, Müzikal ve Romantik kategorilerinde yer almaktadır. Konusu Ezgiler Ezgisi kitabından esinlenilen filmde, oldukça yetenekli bir müzisyen olan jed; eşine yazdığı bir şarkıyla şöhret basamaklarını tırmanır. Jed, evliliğini sahne hayatıyla birlikte sürdürebilmek için mücadele verir.









The Song | Ezgi Filmi Tek Part

Bedenindeki Gözyaşlarının Garip Rengi

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/bedenindeki-gozyaslarinin-garip-rengi.jpg

Bedenindeki Gözyaşlarının Garip Rengi: Filmin konusunda ise Karısı kaybolduktan sonra apartmandaki komşularından şüphelenen Dan’in sonu gelmez arayışları,sonunda onu tüyler ürperten gerçeklerle karşı karşıya bırakır ve maceramız başlar.


Filmi HD ve Tek Part olarak www.filmseyret.tv sitemizden sorunsuzca izleyebilirsiniz.








Bedenindeki Gözyaşlarının Garip Rengi

Vahşi Doğanlar Tek Part izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/vahsi-doganlar-tek-part-izle.jpg

Vahşi Doğanlar filmi, 6.4/10 puan alarak 2011 yapımı olan filmin konusunda ise Kendisi gibi bir motosikletli olan arkadaşını öldürdüğü için bir süredir hapiste yatan C.J. (Barry Corbin), sonunda özgürlüğüne kavuşur. Çıkar çıkmaz doğduğu topraklara geri dönerek, motosiklet çetesi ile yüzleşmeye hazırdır. Ancak kasabaya döndüğünde, geçmişin o kadar da kolay unutulmadığını ve intikam peşindekilerin, kan dökmeye hazır olduklarını anlayacaktır.








Vahşi Doğanlar Tek Part izle

Yeşil Ejderhaların İntikamı Full Seyret

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/yesil-ejderhalarin-intikami-full-seyret.jpg

Yeşil Ejderhaların İntikamı filmi, 5.2/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise İki iyi arkadaş 1980’lerde New York’un Çin yeraltı saflarının üzerinden yükselir.







Yeşil Ejderhaların İntikamı Full Seyret

Black Sails 2. Sezon 4. Bölüm

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/black-sails-1.sezon-hd-izle-691x1024.jpg

Uzun zamandır beklenen korsan macerası Black Sails’da Kaptan Flint ile adamlarının Robert Louis Stevenson’ın klasikleşmiş romanı “Define Adası”ndan yirmi yıl önce başlarından geçen hikayesi anlatılıyor. Döneminin en zeki ve en korkulan korsan kaptanı olan Flint mürettebatına hızlı konuşan genç bir adamı yani John Silver’ı da alıyor. Mürettebat yok edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalan ve korsanların, fahişelerin, hırsızların, servet arayanların bolca bulunduğu, hem aydın idealleriyle hem de çarpıcı barbarlığıyla göze çarpan, dönemin tanınan suç bölgelerinden olan New Providence Adası’nı kurtarmak için savaşıyor.







Black Sails 2. Sezon 4. Bölüm

14 Şubat 2015 Cumartesi

Better Call Saul izle seyret

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/saul.jpg

AMC ‘ nin yeni efsanesi geliyor. Breaking Bad ‘den tanıdığımız Saul Godmann ‘ ın hikayesini konu alan dizide ilerleyen bölümlerde dizi efsane kimyagerimizde dahil olacak




Better Call Saul izle seyret

12 Şubat 2015 Perşembe

27 Şubat'da Çarşı Pazar Filmi Sinemalarda

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/27-subatda-carsi-pazar-filmi-sinemalarda.jpg

27 Şubat'da Çarşı Pazar Filmi Sinemalarda

Bahara Yolculuk: Selam Filmi izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/bahara-yolculuk-selam-filmi-izle.jpg

Bahara Yolculuk: Selam Filmi izle

Tamam mıyız ? | Filmi HD izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/tamam-miyiz-filmi-hd-izle.jpg

İhsan bedensel engeli nedeniyle annesine bağımlı olarak yaşamak zorunda olan ve içerisinde kısılıp kaldığı bu hayata günbegün daha fazla küsen genç bir adamdır. Hayalleri vardır; asla gerçekleşmeyeceğini düşündüğü bu hayallerin uktesi ve annesine yük olduğu fikrinin ağırlığıyla yaşamdan kopmaktadır. Temmuz ise idealleri doğrultusunda baba evinden ayrılan ve bu süreçte ayaklarının üzerinde durmak için çabalayan bir heykeltıraştır. Geçinebilmek amacıyla çocuk romanlarında çizerlik yapar ve iyi gittiğini sandığı bir ilişkisi de vardır. Bir anda sevgilisi tarafından terk edilmesi ve elindeki işi kaybetmesi hayatını daha da altüst eder. Temmuz ve İhsan’ın yolları hayatlarının böylesine karanlık bir döneminde kesişir ve bu tesadüf ikisinin de yeniden doğmasını sağlar.

Yerli sinemamızın sevilen ismi Çağan Irmak’ın son filmi olan yapımın senaryosu da Irmak’a ait. Filmin başrollerini Aras Bulut İynemli ve Deniz Celiloğlu paylaşırken, oyuncu kadrosunda göze çarpan diğer isimler ise Sumru Yavrucuk, Aslı Enver ve Gürkan Uygun…





Tamam mıyız ? | Filmi HD izle

The 100 2. Sezon 13.Bölüm

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/the-100-2-sezon-bolumleri.png

Kass Morgan’ın yakında çıkacak olan aynı adlı kitap serisinden uyarlanan bir kıyamet sonrası draması…


97 yıl önce nükleer Armageddon, Dünya’nın büyük bir kısmını yok etmiş, birçok medeniyeti çökertmiştir. Hayatta kalan 12 farklı ulustan, toplam 400 kişi ise dünyayı terk etmiştir. Yıllar içinde uzayda kaldıkları bu yerde 3 nesil yetişmiştir ve insan sayısı 4000′e ulaşmıştır. Bu gruplarda ölüm cezası ve nüfus kontrolü gibi sert uygulamalarla kurulan bir düzen vardır.


Şimdi kaynakları tükenme noktasına gelmiştir ve bu 12 grup, bir araya gelip tekrar hayatta kalmanın yollarını aramaya başlarlar. Çözüm olarak elbette ki Dünya’ya dönmek akıllarına gelir fakat Dünya’nın halen yaşanabilir olup olmadığını bilmemektedirler. Bunu test etmek için de 100 adet mahkum genç insanı Dünya’ya gönderirler. Kimi uzayla bağını koparmak isteyen, kimi hükümetinin verdiği görevi yerine getirmek isteyen bu gençler arasında daha gelir gelmez gruplaşmalar, lider olma çabaları, sürtüşmeler başlar. Fakat onların aralarındaki bu farklılıkları aşmaları; bir yığın bilinmezlik ve tehlikeyle dolu olan yeryüzünde hayatta kalmaları için iş birliği yapmaları gerekmektedir.






The 100 2. Sezon 13.Bölüm

Yusuf Yusuf Filmi

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/yusuf-yusuf.jpg

Yusuf Yusuf filmi, 5.0 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Yusuf & Yusuf’ta, çocukluğundan beri otomobil yarışlarına ilgi duyan, hep rallici olma hayalleri kuran, ancak hayat şartlarına yenilip Ankara’da dolmuş şoförlüğü yapmaya başlayan Yusuf’un, dolmuşuna binen bir suikastçiyi engelleme çabalarını izleyeceğiz. Üstelik bu suikastçinin de adı Yusuf’tur. Yapımcılığını Süreç Film, Ali Gündoğdu’nun üstlendiği filmin yönetmeni ise “Sağ Salim”in de yazarı ve yönetmeni olan Ersoy Güler…




Yusuf Yusuf Filmi

11 Şubat 2015 Çarşamba

Çöplük – Trash

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/copluk-trash.jpg

Çöplük – Trash 2014 filmi, 6.9 puan alarak 2014 Brezilya yapımı olan filmin konusunda ise Çöplük : Yer Brezilya.Hayatlarını çöplükten kazanan sefil insanların yaşadığı bir bölge. Çöp toplayan çocuklardan Rafaello bir cüzdan bulur. İçinde, para dışında son derece önemli başka sırlar da vardır. Çok geçmeden acımasız polis şefi ve adamları bölgede adeta terör estirecek ve ipin ucu yükseklerdeki alçaklara uzanacaktır. Gerilimden ziyade macera ağırlıklı. Biraz çocuk yaştakilere hitap eden iyi bir film.







Çöplük – Trash

Kanunun Ötesinde – A Walk Among the Tombstones

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/kanunun-otesinde-a-walk-among-the-tombstones.jpg

Matt Scudder (Liam Neeson) eskiden polislik yapmış özel bir dedektiftir. Bir gün önemli bir uyuşturucu taciri, ondan karısını kaçırıp öldürenleri bulmasını ister. Önce isteksiz olan Scudder daha sonra ikna olup işi alır. Araştırmalarını derinleştirdikçe, ipuçlarının bir uyuşturucu tacirine işaret ettiğini fark eder. Tam vazgeçmek üzereyken bir başka kızın kaçırılması, Scudder’i yeniden olayın içine çeker.






Kanunun Ötesinde – A Walk Among the Tombstones

Sabri ile Medeni Yav He He

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/sabri-ile-medeni-yav-he-he.jpg

Yav He He filmi, puan alarak 2015 yapımı olan filmin konusunda ise Doğu Anadolu’nun Cırtik köyünde doğan Sabri ile Medeni, hastalanan nenelerinin ilaç masrafları için sahip oldukları üç koyunu satmaya karar verir. İnternete verdikleri ilana İstanbul’dan müşteri çıkınca, İstanbul’a gitmeye karar verirler. Fakat hesaba katmadıkları bir şey vardır. Köyün, futbol düşkünü üç çocuğu da, İstanbul’da futbolcu olmak için onlarla gitmiştir. İstanbul’a gidip ilk iki koyunu teslim ettikten sonra, geriye kalan bir koyunun çalındığını fark ederler. Artık koyunu bulmadan geri dönmeyeceklerdir.




Sabri ile Medeni Yav He He

Kardeş Payı 25. Bölüm Sansürsüz

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/kardes_payi_2_sezon.png

Kardeşler kıskançlık krizinde!

Sürpriz olaylar ve konuklarıyla her hafta seyirciyi ekran başına kilitleyen Kardeş Payı, komik mahalle olayları ve Metin, Ali, Feyyza’nın aşk hikayeleriyle bu sezon da çok konuşulacak.

Mahalleden çıkan petrolü Oğuzhan buluyor, Sezai’nin bundan haberi oluyor. Peki bundan sonra ne olacak? Hilmi’nin yeni mekanını zabıtalar mühürleyince, Hilmi yumuşak karnından vuruluyor.

Metin kıskançlık krizine giriyor!

Emrah, Eda’nın evinde kalınca, Metin kıskançlık krizine giriyor. Şükriye’yle Yiğit’in ilişkisi de ciddileşince Ali ne yapacağını şaşırıyor.






Perşembe Gecesi Saat 12:00’da Sansürsüz Olarak ilk Filmseyret.Tv’de



Kardeş Payı 25. Bölüm Sansürsüz

Gece Vurgunu HD izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/gece-vurgunu-hd-izle.jpg

Gece Vurgunu filmi: Suç, Dram, Gerilim yapımı olan filmin konusunda ise Lou Bloom kariyer peşinde, genç ve hırslı bir adamdır. Hayatta “amaca giden her yol mübahtır” düsturunu benimseyen bu hırslı adam, geceleri şehirde yaşanan suç olaylarını tüm açıklığı ile kamerasına kaydetmeye başlar. Şehrin önde gelen televizyon kanallarından birinde gece muhabiri olarak işe girmesi de uzun sürmez. Fakat ne var ki, kariyerinde benimsediği yolun da bir faturası elbet olacaktır…

The Fall ve Real Steel gibi filmlerin senaryolarında kalem oynatan Dan Gilroy’un ilk uzun metrajlı filmi olan suç ve gerilim türündeki yapımda, Oscar ödüllü Jake Gyllenhaal başrolde yer alıyor.








Gece Vurgunu HD izle

Bir Zamanlar Quenns’te HD izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/bir-zamanlar-quennste-hd-izle.jpg

Bir Zamanlar Quenns’te filmi, 5.9/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Hapisten yeni çıkan eski bir mafya patronu eski alışkanlıklarına dönmemek için uğraşmaktadır.

Mafya Capo Joseph, işlediği sayısız suç nedeniyle 20 yılını federal hapishanede geçirdikten sonra tahliye edilmiş artık yaşlı bir adamdır. Bay Joe, kızıyla ve komşularıyla bağ kurmaya çalışırken hayatta kalmak için çok uzun zamanı olmadığının farkına varır…








Bir Zamanlar Quenns’te HD izle

Hekim: İbn-i Sina Filmi Full

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/hekim-ibn-i-sina-filmi-full.jpg

Hekim: İbn-i Sina filmi, 7.3/10 Yapım: 2013 Tür: Macera, Dram puan alarak 2013 Tür: Macera, Dram yapımı olan filmin konusunda ise 9 yaşındaki Rob Cole doğal bir yetenekle dünyaya gelmiş ve annesinin yaklaşmakta olan ölümünü tuhaf bir biçimde sezmiştir. Engelleyemediği ölüm gerçekleştiğinde, Bader onu ikna ederek uzun bir yolculuğa çıkarır; bu yolculuk ise küçük hokkabazlıkları ve hekimlik alanında çeşitli yöntemleri öğrendiği bir eğitim süreciyle geçer. Ne var ki Cole için bir noktadan sonra bu metodlar sınırlı kalır ve daha engin bir bilgi birikimine sahip olmayı istemeye başlar. Bu amaçla rotasını Pers topraklarına çevirir ve görmeyi dilediği kişi tüm doktorların doktoru İbn-İ Sina’dır. Ünlü hekimin Ispahan’daki okuluna ulaştığında ise zorluk ve yasaklarla karşılaşır. En büyük sorunu ise Hristiyan olması ve bu nedenle okula kabul edilemeyecek olmasıdır. Ancak genç Rob içindeki bu bilgi açlığıyla hepsini aşmaya hazırdır ve nihayetinde kutsal amacı uğruna, sorunları kendi belirlediği yöntemlerle çözmeye başlar.








Hekim: İbn-i Sina Filmi Full

2014 Yapımı Tabanca Filmi

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/2014-yapimi-tabanca-filmi.jpg

Tabanca filmi, 4.6/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Nick sert mizaçlı, İtalyan asıllı bir Bostonludur. Yıllarını sokaklarda çalışarak kendini mafyaya ispatlamakla geçiren Nick, nihayet örgüte girer. Ancak girdikten sonra patronu ile arasını bozacak bir ikileme düşer.








2014 Yapımı Tabanca Filmi

10 Şubat 2015 Salı

Türk Filmi Netekim Karakolu

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/turk-filmi-netekim-karakolu.jpg

Netekim Karakolu filmi, puan alarak 2015 yapımı olan filmin konusunda ise 1970 yılında Toroslar’ın eteklerinde yaşayan bir grup genç amatör olarak sinema filmi çekmeye kalkışır. Karşılaştıkları ilginç olaylardan dolayı film yarım kalır. 12 Eylül 1980 askeri darbesinde gençlerden birinin evinde çektikleri filme ait fotoğraflar, senaryo ve 16mm film makaraları bulunur. Gençler aksiyon filmi çekmek istemiştir. Başta film çekmeye çalışan gençler olmak üzere filmde oynayan bütün köylü silahlı suç örgütü kurmaktan ve gerilla eğitimi almaktan günlerce karakolda kalır ve sorgulanır. Köylünün ifadeleri doğrultusunda örgütün arkasında Stalin mi? Franko mu? Ya da Churchill (Çörçil) mı? Olduğu konusu da komutanın kafası karışmıştır.




Türk Filmi Netekim Karakolu

2015 Manda Yuvası Full Tek Part

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/2015-manda-yuvasi-full-tek-part.jpg

Manda Yuvası filmi, puan alarak 2015 yapımı olan filmin konusunda ise İstanbul’da yaşayan ve inşaat işinde çalışan “Seni yenicem İstanbul” mottosunu tutturamayan Aşur (İlyas İlbey) hala görüştüğü Kastamonu ilindeki köylülerinden köyüne kameramanların geldiği öğrenince köyüne dönmeye karar verir. Ünlü ve zengin olma hayalleri peşinde koşan ve köyüne dönen Aşur efendi köyüne Hidroelektrik Santrali kurulacağını öğrenir ve bu sebeple köyünün çok değiştiğini görür. Filmde Aşur’un bundan sonra yapmış olduğu planlar üzerine kurulur. Çekimleri Kastamonu ili Araç ilçesi Çaybaşı köyünde devam eden filmin ağırlıklı oyuncularını ilk defa kamera karşısına geçen köy halkı oluşturmaktadır. Filmin komedi unsurunu yıllardır izlediğimiz Yasemin Yalçın, İlyas İlbey ikilisinin skeçlerinden tahmin edebileceğimiz gibi, oyuncuların yerel halk ve halkın dilinden kameraya yansıtılması filmi daha doğal yapmaktadır.




2015 Manda Yuvası Full Tek Part

2014 Red Sky Filmi

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/2014-red-sky-filmi.jpg

Red Sky filmi, 4.2/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Top Gun kariyeri başarısızlığa uğrayan Butch Masters, eski itibarını tekrardan kazanmak için zorlu bir görevi başarması gerekecektir. Fakat göklerde zorlu bir imtihan verecektir.








2014 Red Sky Filmi

American Heist

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/american-heist.jpg

American Heist filmi, 5.0/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise İkisi de sıkıntılı yollarda olan iki kardeş, kendilerini son bir banka işinin ortasında bulur.







American Heist

9 Şubat 2015 Pazartesi

Outcast

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/outcast.jpg

Outcast filmi, 5.0/10 puan alarak 2014-2015 yapımı olan filmin konusunda ise 12. yüzyılda Haçlı Seferleri sırasında bir komploya dolanıp, kendisi üzerine oynanan oyunlardan kaçmak zorunda kalan Çin Prensesi’ni kurtarmak için kolları sıvayan genç bir adamın öyküsünü anlatan film, orta siklette bir epik yolculuk vaadinde bulunuyor!








Outcast

Ali Kundilli izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/ali-kundilli-izle.jpg

Ali Kundilli filmi, puan alarak 2015 yapımı olan filmin konusunda ise Dost canlısı, namuslu bir karakter olan Ali Kundilli sigortalı bir işte çalışmayı rededen ve sürekli projeler üreten ve yaptığı icatların bir gün mutlaka farkedileceğine ve büyük başarı kazanacağına inanan biridir. Kendisiyle aynı dünyayı paylaşmış  çocukluk arkadaşı Vedatla aynı mahallede yaşamaktadırlar. Ancak Vedat sisteme boyun eğer ve Ali ile aynı hayallerin peşinde koşmaktan  vazgeçer. Çünkü Vedatın sevdiği kız olan Ayşe ile evlenebilmesinin şartı sigortalı bir işe girmesidir. Aynı şart Ayşe’nin ablası İlknur’a aşık olan Ali için de geçerlidir. Ancak Ali ilknur’u prensesler gibi yaşatmak istediği için hayallerinin peşinden koşmaya devam eder ve herşey Vedatla Ayşe’nin kına gecesinde bambaşka bir hal alır.  




Ali Kundilli izle

Kod Adı: K.O.Z.



Kod Adı: K.O.Z.

Wild Card (Heat) 2015

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/wild-card-heat-2015.jpg

Wild Card (Heat) 2015

Aşkın Halleri

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/the-disappearance-of-eleanor-rigby-them-izle-54c5ef6fc5355.jpg

Conor ve Eleanor aşkla evlenmiş ve beraberliklerini mutlu bir biçimde sürdüren bir çifttir. Ta ki bir gün yine birbirlerine ne kadara yabancılaştıklarını fark edene kadar… Daha önce karşımızda The Disappearance Of Eleanor Rigby: Him and Her başlıklarında çıkan film bu sefer hayatı yeniden keşfedişini subjektif bir bakış açısıyla yeniden beyazperdeye taşıyor. Senaristliği ve yönetmenliği daha önceki filmlerde olduğu gibi Ned Benson’a ait olan yapımın başrollerin de James McAvoy ve Jessica Chastain’i izliyoruz. Onlara kadroda eşlik eden isimlerse William Hurt, Viola Davis, Isabelle Huppert, Ciarán Hinds ve Bill Hader.




Aşkın Halleri

Little Accidents izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/little-accidents-izle-54c5ef7c52ee5.jpg

Kısa filmlerle yönetmenliğini geliştirmeye çalışan yeni sinemacı Sara Colangelo “Little Accidents” adını verdiği ve 2010′da kotardığı kısa filmini başka bir kadroyla bu kez beyazperde için uzun metraj olarak kotardı. Colangelo bu ilk yönetmenlik denemesinde Hollywood’un ünlü oyuncularından Elizabeth Banks, Chloe Sevigny ve Josh Lucas’la çalışma şansını elde etti. Film Amerika’nın küçük bir kasabasında (haklısınız, bağımsız sinemanın klişelerinden bir tanesidir küçük kasabalar) yaşanan maden kazasını anlatıyor. Yani senenin derdi, tasası olan filmlerinden. Bu olaydan sonra 14 yaşındaki bir oğlan kaybolur ve kasabalı onu bulmaya çalışır. Tabi madencilerden birisinin hayatta olduğu anlaşılır, kurtarılmaya çalışılır.




Little Accidents izle

5. Sezon 1. Bölüm The Walking Dead

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/walking_dead_5-sezon.jpg



5. Sezon 1. Bölüm The Walking Dead

4 Şubat 2015 Çarşamba

Çelik Yumruklar - Türkçe Dublaj 720p Full HD İzle



2011 yapımı yeni nesil aksiyon ve dövüş filmidir. Senaryosunda bilim kurgunun da barındırdığını söyleyebiliriz. 7.1’lik imdb puanı ve 7.8’lik sinemalar puanı ile Çelik Yumruklar izleyicileri tatmin etmişe benziyor. Aksiyon ve bilim kurgunun da içinde bulunduğu Real Steel hd izlemeye ne dersiniz ? O zaman Demir Yumruklar filmi tam aradığınız bir film. Şimdiye kadar izlemediyseniz mutlaka izleyin, pişman olmayacaksınız. Filmin konusuna baksak mı artık? Film partları yenilenmiştir.


Real-Steel-full-izle


Teknoloji gelişir ve insanlar yerine ortaya konan robotlar dövüştürülmeye başlanır. Kendi tasarımları ile üretilen robotlar müsabakalara girer ve büyük aksiyon başlar. Oldukça masraflı bir organizasyon olan bu organizasyonda robotların üretilmesine büyük paralar harcanmaktadır. Charlie ise zar zor topladığı paslı çeliklerden bir robot dövüşçü yapar. Fakat gülüşmelere yol açan bu robot zamanla büyük bir ilginin sahibi olacaktır. Bakalım Çarli, oğlu ve topladığı robot neler yapacaklar? Real Steel izleyicilerini bekleyen bu yeni nesil aksiyon ve dövüş filmi sizi de şaşırtacaktır. Altyazılı ve tek parça ile partlı VK seçenekleri de bulunan 2011 vizyon tarihli film ile sizleri başbaşa bırakıyorum. Keyifle izleyeceğiniz bir film.


Filmden daha çok zevk almak istiyorsanız kesinlikle Çelik Yumruklar 720p hd izle seçeneğini kullanın. Yanı sıra altyazı takip etmek istemiyorsanız, Çelik Yumruklar Türkçe dublaj izle seçeneği ile Demir Yumruklar full izleyebilirsiniz. Aksiyon ve heyecan dolu anlar sizi bekliyor. Filmi beğeneceğinizi umuyoruz. Prestij, X-Men gibi filmlerin başrolü Hugh Jackman bu aile, komedi ve macera filmi ile sizleri koltuklarınıza çivileyecek gibi görünüyor. Ayrıca Çelik Yumruklar 2 filmi de çıkarsa siteye eklenecektir. En güzel ve en iyi online film izleme adresiniz filmseyret.tv



Çelik Yumruklar - Türkçe Dublaj 720p Full HD İzle

Deliha izle Tek Part



Deliha izle 2014 yılının sonunda vizyona giren ve sinema severeleri heyecanlandıran ilginç bir komedi yapımıdır. 95 dakika sürmekte. Filmin senaryosu son dönemin en beğenilen komedi oyuncularından olan Gupse Özay tarafından kaleme alınmıştır ve ayrıca yönetmen koltuğunda da bu tarz filmlerle kendini kanıtlamış Hakan Algül oturmakta.

deliha filmi full izle

Baş rollerde yine filmin senaristi olan Gupse Özay, Derya Alabora, Cihan Ercan ve Esin Eden bizlerle birlikte. Gupse Özay ın filmde bir sürprizi bulunmakta, bir Ahmet Kaya şarkısı seslendiren Deliha bakalım Ahmet Kaya severlerden nasıl bir tepki alacak. Deliha Full HD izle, aslında çok saf ve temiz bir o kadar da tatlı bir deliliği olan Zelihadır.


Deliha Full izle de olsa her genç kız gibi onunda günün birinde geleceğini umduğu bir beyaz atlı prens hayali vardır. İşte bizim Deliha da bir gün arkadaşlarıyla fal baktırmaya gider ve ve falında da hayatının aşkıyla çok kısa bi süre içinde karşılaşacağı çıkar. Bizim deli Zeliha’nın yani Deliha’nın hayatıda o andan sonra değişir ve bir büyük beklentiye giren Deliha bakalım ne tür deliliklerle bizleri bekliyor izleyip görelim.



Deliha izle Tek Part

6 Süper Kahraman Tek Parça



6 Süper Kahraman filminin oyuncu grubunu Jamie Chung, Maya Rudolph, T.J. Miller oluşturmaktadır. Filmin çekim çalışmaları ABD ülkesinde gerçekleştirilmiştir. 2014 yapımı filmin yönetmenlik koltuğunda Chris Williams, Don Hall oturmaktadır. Animasyon Filmleri, Aksiyon Filmleri, Komedi Filmleri türündeki film ülkemizde 09 Ocak 2015 tarihinde beyazperde de yerini almıştır. İmdb puanı olan filmin yapımcılığını Roy Conli üstlenirken senaryo yazarı Don Hall isimli senaristtir. 6 Süper Kahraman filmini Full HD kalitesinde sitemizden izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.6 Süper Kahraman / Big Hero 6, izleyicinin Walt Disney Animasyon Stüdyoları’ndan beklediği kalbe dokunan ve mizah dolu bir hikayeye sahip olmakla birlikte aksiyonla karışık bir komedi macera filmi…

Film, dehasının güçlerini kullanmayı öğrenen robot dahisi Hiro Hamada’yı, Hiro’ya bu konuda yardımcı olan muhteşem kardeşi Tadashi’yi, onlara çok benzeyen, macera bağımlısı olan arkadaşları GoGo Tamaga’yı, düzenli ve tatlı Wasabi No-Ginger’ı, kimya dehası Honey Lemon’ı ve fanatik Fred’in hikayesini anlatıyor. Süper Kahraman 6, kendini tehlikeli bir komplonun içinde bulunca en yakın arkadaşı olan Baymax isimli bir robotun yardımını istemek zorunda kalan robot dahisi Hiro Hamada’yı ve bir grup yüksek teknolojili kahramanının bu gizemi nasıl çözdüğünü anlatan aksiyonla karışık bir komedi macera filmi.



6 Süper Kahraman Tek Parça

2 Şubat 2015 Pazartesi

Kutu Cüceleri Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/Kutu-Cüceleri-animasyon-filmi-izle.jpg

Sıradışı Sanıklar izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/siradisi-saniklar-izle-54c5f066c091e.jpg

Şimsek Çarpması Full Seyret

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/simsek-carpmasi-full-seyret-54c5f07793c25.jpg

Love Is Strange Seyret

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/love-is-strange-seyret-54c5f08424f2b.jpg

Kardeş Payı 24. Bölüm Sansürsüz

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/kardes_payi_2_sezon.png





Kardeş Payı 24. Bölüm Sansürsüz

Deneme SQL


sSüÜgGçÇ



Deneme SQL