27 Mart 2015 Cuma

Oflu Hocanın Şifresi Seyret

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/oflu-hocanin-sifresi-seyret.jpg

Bir başkasına şaka gibi, kabus gibi gelebilecek bir gün, Oflu Hoca için sıradan bir gündür. Çünkü o her gün yerel kanalda, akıl hocalığı yaptığı programda, tahammül sınırlarını zorlayan abuk sorulara yanıt vermekte; yöredeki her dişi için artık bir tehlike unsuru haline gelmiş babasını mümkün mertebe zaptetmeye çalışmakta ve bir “deli mıknatısı”na dönmüş hayatında envai çeşit abuk olay yaşamaktadır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, Hoca’nın hayatını daha da değiştirecek ve onu pek de istemediği, komik bir rekabetin ortasına düşürecektir. Öncelikle Hoca’nın da gençliğinde oynadığı Doğanspor kulübünün zor durumdan kurtulması için “namuslu, zeki ve gönüllerin şampiyonu ” bir başkan gerekmektedir. Bu özelliklerden bir tanesini bile taşımayan ve hiç de güven vermeyen Müteahhit Ahmet ile Oflu Hoca’nın başkanlık mücadelesi inanılmaz olaylar eşliğinde başlar..








Oflu Hocanın Şifresi Seyret

Kahraman Çocuk

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/kahraman-cocuk.jpg

Kahraman Çocuk filmi, 7.1/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda; On yaşında ki genç bir haritacı, kovboy babası ve bilim adamı annesi ile birlikte Montada bir çifk evinde yaşamaktadır.Küçük çocuk ailesinden habersiz haritalarını Smithsonian Enstitüsü’ne göndermektedir ve bir süre sonra Smithsonian Enstitüsü’nden haber gelir ve küçük çocuğa ödül vermek isterler küçük çocuk ailesinden habersiz Smithsonian Enstitüsü’ne gitmek üzere bir yük trenine biner ve macera bundan sonra başlar…








Kahraman Çocuk

Yedinci Oğul

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/yedinci-ogul.jpg

Yedinci Oğul filmi, 5.6/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; John Gregory yedi oğlun yedinci oğludur. Yerli Casus yaşadığı yeri gece ortaya çıkan cadılardan, hayaletlerden ve canavarlardan korumaktadır. Ancak John artık genç değildir ve işini devam ettirecek bir çırak aramaktadır. Ancak yanına aldığı çırakların çoğu kalıcı olmayı başaramamıştır.

Son umut genç bir çiftçinin oğlu olan Thomas Ward’dır. Thomas çoğu insanın geçmeyi başaramadığı eğitim sürecini geçebilecek midir? Noktalı ayakkabıları olan kıza güvenmeli midir? Thomas ülkenin en tehlikeli cadısı olan Anne Malkin’e karşı şansa sahip midir?








Yedinci Oğul

Dünyada 20.000 Gün

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/dunyada-20000-gun.jpg

Dünyada 20.000 Gün filmi, 7.5/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; 20.000 gün yaşayan biri kaç yaşındadır? Görsel sanatçılar Iain Forsyth ve Jane Pollard, çektikleri bu ilk uzun metrajlı filmde kurmacayla gerçekliği birleştirerek uluslararası kültür ikonu, müzisyen ve senarist, bu dünyaya gelmiş en ilginç sanatçılardan Nick Cave’in 24 saatini anlatıyorlar. Nick Cave’in hem konu hem de başrol olduğu film, sanatsal yaratım sürecine mahrem bir bakış atarken aynı zamanda bu dünyada yaşadığımız süreyi iyi kullanıp kullanmadığımızı sorgulamamızı da istiyor.








Dünyada 20.000 Gün

Backcountry

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/backcountry.jpg

Backcountry filmi, 6.2/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; Genç çift Alex ve Jenn, Kanada’nın vahşi doğasında kampa giderler. Alex kadar iyi bir kampçı olmamasına rağmen Jenn, sevgilisinin en sevdiği yerlerden biri olan, gözlerden uzakta Blackfoot Trail’e gitmeyi kabul eder. Yollarına tuhaf bir tesadüf sonucu tanıştıkları Brad adında bir yabancıyla birlikte devam eden ikili, üç günün ardından hâlâ hedeflerine ulaşmayınca kaybolduklarını anlarlar. Ormanın acımasız koşullarının karşılarına çıkardığı tehlikeler, zaten kırılgan olan ilişkilerini tam bir kırılma noktasına doğru sürüklemektedir.








Backcountry

25 Mart 2015 Çarşamba

Hadi İnşallah

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/hadi-insallah.jpg

Hadi İnşallah filmi, 6.6 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; İnternet fenomeni Pucca’nın Küçük Aptalın Büyük Dünyası, Allah Beni Böyle Yaratmış ve Ay Hadi İnşallah gibi kitaplarından esinlenerek çekilen Hadi İnşallah, 28 Kasım 2014’te gösterime girecek. Filmde Pucca’yı Büşra Pekin, Pekmez’i ise şarkıcı Murat Boz canlandıracak.




Hadi İnşallah

İtirazım Var

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/itirazim-var.jpg

İtirazım Var filmi, 7.6 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; Eski bir boksör olan Selman Bulut, artık imamlık yapmaktadır. Günün birinde, çalıştığı camide bir cinayet gerçekleşir. Polisin olayın üzerinde hiç durmaması üzerine Selman, cinayeti çözmek için tek başına çaba göstermeye başlar.

Leyla ile Mecnun dizisiyle büyük bir şöhret kazanan Onur Ünlü’nün yönettiği filmde, yönetmenin vazgeçemediği isimlerden Serkan Keskin başrolde oynuyor. Keskin’e Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan ve Osman Sonant gibi isimler eşlik ediyor.

Gösterime girmeden önce +18 yaş sınırı getirilen film, daha sonra +15 olarak sınırlandırıldı.




İtirazım Var

Kanunsuzlar

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/kanunsuzlar.jpg

Kanunsuzlar filmi, 6.0 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; İso ve Cengo macerasever iki arkadaştır. Bir gün 1965 model kırmızı renkli Mustang araba ile yolculuğa çıkarlar. Fakat şeytanın işi yoktur ve yolcuklarında başlarına bela olacak çoraplar örer! Dahası önce Cengo’yu sonra da İso’yu yoldan çıkarır. Komedi türündeki yol filminin proje tasarımı ve yapımcılığı Orçun Benli’ye ait. Bu sefer yönetmen koltuğundaysa Barış Erçetin oturuyor.




Kanunsuzlar

Dehşet Kasabası

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/dehset-kasabasi.jpg

Dehşet Kasabası filmi, 5.3/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; Terk edilmiş bir lunaparkı keşfetmek için okulu kıran 3 çocuk, maskeli bir adam tarafından sürüklenerek götürülen bir kadını fark ederler… Fransız yapımı korku ve gerilim filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Alexandre Bustillo ve Julien Maury üstlenirken, filmin başrollerinde Anne Marivin, Théo Fernandez ve Francis Renaud yer alıyor.







Dehşet Kasabası

Çakmaktaşlar ve Wwe Smackdown Taş Devri

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/cakmaktaslar-ve-wwe-smackdown-tas-devri.jpg

Çakmaktaşlar ve Wwe Smackdown Taş Devri filmi, 6.3/10 puan alarak 2015 yapımı olan filmin konusunda; Fred çakmaktaş ailesi ile güzel bir tatil geçirebilmek için biriktirdiği paraları kaybeder ve kadınlara bu durumu söylemez. Bunun yerine bir planı vardır kolay para kazanabilmek için dövüş müsabakası gerçekleştirir. Ünlü dövüşçülerde buna katılır ve Smackdown başlar. Çok yüksek paralar kazanmaya başlayacaktır.







Çakmaktaşlar ve Wwe Smackdown Taş Devri

Unutursam Fısılda

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/unutursam-fisilda.jpg

Unutursam Fısılda filmi, 7.5/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; Sağlık lisesinden yeni mezun olup, kasabanın sağlık ocağında hemşireliğe adım atan Hanife ve aykırı kzı kardeşi Hatice, küçük ve kendi halinde, muhafazakar bir kasabada yaşamaktadırlar. Hanife ne kadar çekingen ve içine kapanıksa, Hatice bir o kadar haylaz, laf dinlemez ve başına buyruktur. Edebiyata meraklı Hanife kimselere göstermeden bir şiir defteri tutarken, Hatice çevresindeki herkesi unutacak kadar şarkı söylemeye tutkundur. Bir gün yeni atanan kaymakamın oğlu Tarık kasaba merkezine gelir ve iki kız kardeşin hayatı o günden sonra tamamen değişir…







Unutursam Fısılda

Madagaskar Penguenleri

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/madagaskar-penguenleri.jpg

Madagaskar Penguenleri filmi, 6.8/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; Süper ajanlar doğmaz, yumurtadan çıkarlar. Madagaskar Penguenleri’nde seyirciler, dünyanın en eğlenceli ve gizemli kuşlarının sırlarını keşfedecek.

Çavuş, Kovalski, Rico ve Asker yeni bir casusluk örgütü olan ve Özel Ajan tarafından yönetilen Kuzey Rüzgarı’na katılmak zorunda. (Özel Ajan’ın adını söyerdik ama, sonra… biliyorsunuz) Birlikte, John Malkovich tarafından seslendirilen kurnaz ve hain Dr. Ahtapot Brine’in dünyayı ele geçirmesini engellemeye çalışacaklar.







Madagaskar Penguenleri

En Şiddetli Sene

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/en-siddetli-sene.jpg

En Şiddetli Sene filmi, 7.2/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; 1981 yılının kışında, New York’ta geçen gerilim dolu hikaye, göçmen bir ailenin yaşamınıa odaklanıyor. New York’a yerleşen aile bir yandan işlerini büyütürken, diğer yandan şehrin yolsuzluk, şiddet ve suç sarmalında ayakta kalmaya çalışmaktadır.








En Şiddetli Sene

Sabit Kanca 2

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/sabit-kanca-2.jpg

Sabit Kanca 2 filmi, 3.0/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; Sabit Kanca 1. filminden sonra şimdi de 2. filmi ile karşınızda! Bir televizyon programında gördüğü Rencide Posuk’u beğenen Sabit Kanca’nın ev sahibi, bir an önce Rencide ile evlenmeyi kafasına koymuştur. Bir buluşma ayarlanır ancak Rencide, Rıfat Amca’yı beğenmez. Bu noktadan sonra işin sorumluluğunu Sabit Kanca üstlenir. Zira ev sahibi Rıfat Amca’ya birikmiş kira borcu bulunmaktadır. Kanca bu dertle uğraşırken Rencide’nin kızı Zeliş’e deliler gibi aşık olan Turabi adında biri ortaya çıkar ve Zeliş’le evlenmek için Rencide’yi kaçırır. İşler iyice çığırından çıkar, hepsini çözmek Sabit Kanca’ya kalır.









Sabit Kanca 2

24 Mart 2015 Salı

Son Umut - The Water Diviner

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/son-umut-the-water-diviner.jpg

Son Umut - The Water Diviner

Kaçış 1950

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/kacis-1950.jpg

Kaçış 1950 filmi, İmdb’den 5.8 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; 1950 – 1970 yılları arasında Bulgaristan’da gördükleri baskıdan Türkiye’ye kaçmaya çalışan 3 Türk gencinin hikayesi anlatılıyor. Yapımcılığını ve genel yönetmenliğini İhsan Taş’ın üstlendiği Kaçış 1950 filminin kadrosundaysa Zeynep Gülmez, Atilla Saral, Burak Kaya, Efe Kopuz, Onur Bayraktar, İlker Gürsoy, Hüseyin Elmalıpınar, Mehmet Vanlıoğlu, Ender Turan, Ali Özkan Dinkçi, Şeyma Erdoğan, Gizem Güpür, Zülkef Yeşilbahçe, Hüseyin Özay, Mustafa Akkeçi, Nail Akkeçi, Aydın Pusa ve Emrah Doğan yer alıyor.




Kaçış 1950

Faults

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/faults.jpg

Faults filmi, 6.6/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; Claire, Faults isimli gizemli bir tarikata üye olur. Kızlarını geri kazanmak isteyen aile, akıl kontrolünde dünyanın en saygın insanlarından biri olan Ansel Roth’u kendilerine yardım etmesi için tutarlar.







Faults

Sword of Vengeance

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/sword-of-vengeance.jpg

Sword of Vengeance filmi, 4.9/10 puan alarak 2015 yapımı olan filmin konusunda; Tanrılarin Çekici filminin yaratıcısından. Başrollerinde Stanley Weber ve Annabelle Wallis’ in olduğu filmde; zalim bir tiranın zulmüne uğrayanlar, ahlak kuralları intikam gerektiren eşsiz bir savaşçı bulurlar.







Sword of Vengeance

Takiptekiler

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/takiptekiler.jpg

Takiptekiler filmi, 5.3/10 puan alarak 2015 yapımı olan filmin konusunda; New York’lu bisikletli kurye Cam’in başı mafyayla derde girer. Genç adam kaçış sırasında güzeller güzeli bir kıza çarpar ve ikili kısa sürede kendilerini beklemedikleri bir aşkın içinde bulur.







Takiptekiler

A Cry from Within

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/a-cry-from-within.jpg

A Cry from Within filmi, 4.7/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; Sebastien; insanları ve aileleri içten içe yiyip yok eden karanlık sırların psikolojik korku hikayesidir.







A Cry from Within

Bay Turner

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/bay-turner.jpg

Bay Turner filmi, 7.0/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; Mike Leigh’in prömiyerini Cannes’da yapan son filmi Mr. Turner, empresyonizm akımının öncülerinden dahi İngiliz ressam J.M.W. Turner’ın hikâyesini konu alıyor. Genellikle filmlerinde İngiliz orta-alt sınıfını politik ve sosyolojik yönlerden ele alan Leigh, bu kez bir sanatçının hayatını anlatmayı tercih ediyor. Eleştirmenlerce adı Oscar için geçmeye başlayan Mr. Turner, Cannes Film Festivali’nde film için iki yıl boyunca resim dersleri alan Timothy Spall’a en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandırmıştı.







Bay Turner

Kara Deniz

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/kara-deniz.jpg

Kara Deniz filmi, 6.5/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; The Eagle’ ve ‘Marley’ filmlerinin yönetmeni Kevin MacDonald’ın yönetmenliğini üstlendiği film, suların altında yolculuk etmekte olan bir denizaltıda geçiyor ve bu birimde çalışmakta olan insanların birbirlerinin kusurlarını kabul ederek yaşamayı öğrenmesine odaklanıyor. Buradaki zorlu yaşam koşullarında hayatta kalmaya çalışan insanlar, korku ve insanoğlunun karanlık karakteristikleriyle baş etmek zorundadır. Gittikçe gerginleşen atmosfer, ekip üyelerinin de vahşete doğru ilerlemesine neden olur. İnsanlıktan uzaklaştıkça, yaşadıkları bu macera içerisindeki tek düşmanlarının kendileri olduklarını fark eden birkaç görevli, hayatlarını kurtarmak için mücadele etmeye başlar.







Kara Deniz

Reach Me

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/reach-me-izle.jpg

Bana Ulaş filmi, 4.9/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda; Gizemli bir yazar kişisel gelişim üzerine bir kitap yazar fakat bu kitabın okuyucularını nasıl etkileyeceğine dair bir fikri yoktur. Birbirleriyle hiç ilgisi olmayan bir grup insanın yolu bu kişisel gelişim öğretileri sonucu kesişecektir…

Yönetmenliğini John Herzfeld’in üstlendiği dram türündeki ilginç yapımın oyuncu kadrosu ise Sylvester Stallone’nun yanı sıra Kelsey Grammer, Kyra Sedgwick, Tom Berenger, Danny Trejo, Kevin Connolly, Ryan Kwanten ve Terry Crews gibi özellikle dizi dünyasından pek çok ismi barındırıyor.







Reach Me

12 Mart 2015 Perşembe

Batman: Kara Şövalye Dönüyor Bölüm 2

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/batman-kara-sovalye-donuyor-bolum-2.jpg

Batman: Kara Şövalye Dönüyor Bölüm 2 – filmi, 8.3/10 puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Batman on yıllık aradan sonra döndüğünde Gotham yetkilileri onu yakalamak için peşine düşer. Eski rakibi bir araya gelmek isterken federaller onu durdurmak istiyor.







Batman: Kara Şövalye Dönüyor Bölüm 2

Son Mektup

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/son-mektup.jpg

Son Mektup filmi, puan alarak 2015 yapımı olan filmin konusunda ise Avrupa’da 1914’te 1. Dünya Harbi’nin başlamasından kısa bir süre sonra Türkler de kendilerini harbin içerisinde bulurlar. Harpte Almanya ile beraber hareket eden Osmanlı İmparatorluğu tarih sahnesinde son yıllarını yaşar. O günlerde gönüllü olarak Çanakkale’ye giden ve orada tanışan Pilot Yüzbaşı Salih Ekrem ile Nihal Hemşire, bir yandan vazifelerini yerine getirmek için koştururken, diğer yandan da Fuat isminde kimsesiz bir çocuğu korumak için birlikte mücadele etmeye başlarlar. İngilizlerin bir hava baskınında Salih Yüzbaşı’nın ona yardımı sayesinde kurtarılan kimsesiz çocuk Fuat , Nihal hemşirenin kanatları altına sığınarak Salih Yüzbaşı ile Nihal’in daha da yakınlaşmasına vesile olur. Bu beraberlik kısa sürede “harp şartlarında dile getirilemeyen” büyük bir aşka dönüşür. 18 Mart’a kadar süren çatışmalarda Salih Ekrem Yüzbaşı, Nihal Hemşire, Nusrat Mayın Gemisi’nin Kaptanı Hakkı Yüzbaşı, Doktor Ragıp Yüzbaşı ve Erika Hemşire bir yandan bütün gayretleri ile vatan müdafaasına koşarken, diğer yandan da ayrılmaz dostluklar kurarlar…




Son Mektup

Goal of the Dead

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/goal-of-the-dead.jpg

Goal of the Dead filmi, 5.7/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Enteresan bir konuya sahip olan bu yapımda, profesyonel ligde çok paralar kazandıktan sonra evine dönen Sam Lorit, hoş bir karşılama ve rutin bir kupa maçı beklemektedir. Ancak işler beklediği gibi olmaz bazı şeyler ters gider. Çünkü şehirde yayılan zombi salgını bütün oyuncuları etkilediği gibi onuda etkiledimi acaba.








Goal of the Dead

Akrep Kral 4: Güç Peşinde

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/akrep-kral-4-guc-pesinde.jpg

Akrep Kral 4: Güç Peşinde filmi, 4.2/10 puan alarak 2015 yapımı olan filmin konusunda ise Akaadlı savaşçı Akrep Kral Mathayus Al-Moraad için bağlılık yemini etmiştir ve Kral Zakkour tarafından Lord Alcaman’ın Büyülü Vazosunu almak için arakadaşı Drazen ile göreve gönderilir. Drazen Mathayus’a ihanet eder ve onu ölüme terk edip babasının yanına döner. Mathayus verdiği sözü tutmak için Drazen’in peşine düşer. Yolculuğunda Norvania’lı Valina Raskov ve babasıyla tanışır ve maceraya birlikte devam ederler.







Akrep Kral 4: Güç Peşinde

8 Mart 2015 Pazar

Imagine Full izle Seyret

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/imagine-full-izle-seyret.jpg

Imagine filmi, puan alarak 2015 yapımı olan filmin konusunda ise Yaşı kemale ermiş eski bir rock yıldızı olan Danny Collins (Al Pacino), 30 yıldır yeni bir beste yapmamıştır. Ancak dostu ve menajeri Frank (Christopher Plummer), 40 yıl önce John Lennon’ın ona gönderdiği eline ulaşmamış bir mektubu ortaya çıkarınca kendi hayatı için birşeyler yapması gerektiğini hisseder. Önceliği, yıllardır görüşmediği kızıyla, damadıyla ve torunuyla normal ilişkiler kurabilmektir.




Imagine Full izle Seyret

Bana Adını Sor

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/bana-adini-sor.jpg

Bana Adını Sor filmi, puan alarak 2015 yapımı olan filmin konusunda ise Yetiştirme yurdunda birlikte büyüyen Yasemin (Özge Borak) ve Hakan (Engin Hepileri) hayatları boyunca hiç ayrılmamıştır. Aralarındaki bağı bu kadar kuvvetli yapansa dostluğun yanı sıra Yasemin ‘in Hakan ‘a tek taraflı hissettiği duygulardır.. Hiç beklemedikleri bir anda Merve ‘nin ( Başak Parlak) hayatlarına girmesiyle Hakan ‘ın da Yasemin in de hayati değişir.. Fakat Hakan’ı bekleyen ve hepsinin hayatını sonsuza kadar değiştirecek kötü bir sürpriz vardır.

Bir yanda çocukluğundan beri kalbi aynı adam için atan aşkı için her şeyi göze almaya hazır sabırlı bir aşık; diğer yanda karşısına çıkan adam için sahip olduğu her şeyden, ailesinden, zenginliğin ihtişamından vazgeçmeyi göze almış bir kadın..




Bana Adını Sor

Mandıra Filozofu: İstanbul izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/mandira-filozofu-istanbul-izle.jpg

Mandıra Filozofu: İstanbul filmi, puan alarak 2015 yapımı olan filmin konusunda ise Mandıra Filozofu bu kez de İstanbulluların kafasını karıştırmaya geliyor. Bodrum’un Çökertme köyünde, bir lokma bir hırka yaşayan Mustafali, İstanbul üzerinden modern dünya ile hesaplaşıyor.




Mandıra Filozofu: İstanbul izle

Fokus

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/fokus.jpg

Fokus filmi, puan alarak 2015 yapımı olan filmin konusunda ise Tecrübeli bir dolandırıcı olan Nicky (Will Smith), genç ve güzel Jess’i (Margot Robbie) koruması altına alır, ona bildiği her şeyi öğretmeye başlar. İşler iyi gitmektedir, ancak aralarındaki ilişkinin romantik boyut kazanmasıyla her şey karman çorman olacaktır.




Fokus

Hızlı ve Öfkeli 7

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/hizli-ve-ofkeli-7.jpg

Hızlı ve Öfkeli 7

7 Mart 2015 Cumartesi

’71

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/71.jpg

’71 filmi, 7.3/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Ayaklanmayı bastırmaya çalışırken genç ve aklı karışık bir İngiliz askeri birliği tarafından Belfast’ın ölümcül sokaklarında unutlur.







’71

Piramitin Laneti Seyret

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/piramitin-laneti-seyret.jpg

Filmin yönetmeni Grégory Levasseur’u daha önce izleyip beğendiğim birkaç filmde senarist olarak görmüştüm..Bu film ilk yönetmenlik yaptığı ve bunda da başarılı olduğunu gösterdiği bir film olmuş..Son dönemlerde korku ve gerilim türünde çok kaliteli filmler piyasa da maalesef yok..Özellikle korku dendiğinde ise bu sayı gittikçe azalıyor..Hem gerilim hem de korku anlamında bence son derece iyi bir filmdi..İmdb’de şu anki puanını ben düşük buldum ve kapasitesinin bu aldığı puanın çok üstünde olduğunu düşünüyorum..Girilmesi kolay ama çıkması bir hayli zorlu bir piramit içinde gerilim ve korku dolu anların eşlik ettiği yaşam ve ölüm arasında bir savaş..Film kahramanlarımızın girdiklerinde bulmak istedikleri şeyle karşılaştıkları şey hiçbirin hayalinde olmayan bir kabus olarak karşılarına çıkıyor ve tabi ki izleyicinin de..Karakterlerimiz için bir çıkış yolu var mı acaba? gerile gerile izliyorsunuz..Çeşitli tuzaklarla saklı bir labirent içinde geçen sahneler onlar gibi sizde de kapana kısılmış hissi uyandırıyor ve ürkütüyor..Filmi çeşitli kameralar kullanılarak yapılması farklı olmuş..Ben normal de el kamerası ile çekilen filmlerden nefret ederim ama bu filmde gerilim üstüne gerilim eklemeyi başarabilmişler..Elbette beğenip beğenmeme konusunda zevkler farklılık gösterebilir..Ben çok beğendim ve özellikle gecenin geç saatlerinde izlemenizi tavsiye ediyorum..Benim bir kere daha izleyeceğim kesin












Piramitin Laneti Seyret

Göç: Tanrılar ve Krallar izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/goc-tanrilar-ve-krallar-izle.jpg

Göç: Tanrılar ve Krallar filmi, 6.3/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Ünlü yönetmen Ridley Scott’ın yönetmenliğini yaptığı film, Hz. Musa’nın hayatının önemli dönüm noktalarını konu ediniyor. Tevrat’ın bazı bölümlerinden esinlenerek yazılan hikaye, Musa’nın doğumu ve Mısır kraliyet ailesi tarafından evlat edilişiyle başlıyor. Sonrasında ise firavuna baş kaldırıp Mısır’da köle olarak çalıştırılan İbraniler’i serbest bırakılmasını sağlamasıyla başlayan ve ölümüne kadar geçen sürece odaklanıyor.












Göç: Tanrılar ve Krallar izle

Karabasan Seyret

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/karabasan-seyret.jpg

Karabasan filmi, 6.9/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Kocasını trafik kazasında kaybettikten sonra yedi yaşındaki oğlu Samuel ile bir başına kalan Amelia’nın, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir kitabı bulmasıyla birlikte baş gösteren gizemli olaylara yönelen film, çoğunlukla Rosemary’nin Bebeği ile kıyaslanıyor! Yavaş yavaş dengesizleşen ve karanlığa çekilen oğlunu geri kazanmaya çalışan Amelia’nın, oğlunu etkileyen doğaüstü bir varlıkla giriştiği mücadeleyi anlatan filmin başrollerinde Essie Davis ve etkileyici performansıyla adından söz ettiren çocuk oyuncu Noah Wiseman yer alıyor!

Not: 16 ödül ve 7 ödül adaylığı.








Karabasan Seyret

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/aclik-oyunlari-alayci-kus.jpg

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş filmi, 7.0/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Tüm zorluklara rağmen, Katniss Everdeen iki kez Açlık Oyunları’ndan sağ çıkmayı başarmıştır. Ama kanlı arenadan sağ salim çıkmayı başarmış olsa da, hala güvende değildir. Capitol öfkelidir. Capitol intikam istiyordur. Geride kalanların bedelini kim ödeyecek? Katniss. Daha da kötüsü, Başkan Snow hiç kimsenin güvende olmadığını da açıkça belirtmiştir. Ne Katniss’in ailesi, ne arkadaşları ne de 12. Mıntıka’daki insanlar, hiç kimse güvende değildir. Suzanne Collins’in çığır açan Açlık Oyunları üçlemesinin etkileyici ve akıldan çıkmayacak nitelikteki final bölümü yılın en çok konuşulan kitaplarından biri olacak gibi görünüyor.








Açlık Oyunları: Alaycı Kuş

Appleseed Alpha

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/appleseed-alpha.jpg

Appleseed Alpha filmi, 6.6/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Bu animasyon filminde genç kadın asker Deunan ve onun cyborg ortağı Briareos insanlığın gelecek umudu için efsanevi Olympus şehrini arıyorlar..












Appleseed Alpha

6 Mart 2015 Cuma

Masumiyet Filmi izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/masumiyet-filmi-izle.jpg

Masumiyet filmi, 4.9/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Bir kızın başına gelen ve ağır travmatik durumların anlatıldığı filmde halusülasyon gören öğrencilerin intiharları incelenmektedir.







Masumiyet Filmi izle

Sesler

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/sesler.jpg

Sesler filmi, 6.4/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Reynolds, yıllardır bir kadının ilgisi için çırpınan sevimli ancak garip, küvet fabrikasında çalışan Jerry Hickfang rolünü canlandırıyor. İlişkileri aniden tehlikeli bir hal alınca Jerry’nin kötü ve konuşan kedisi ile iyiliksever ve konuşan köpeği kendisini nihai bir kurtuluşa götüren fantastik bir yola iter.







Sesler

5 Mart 2015 Perşembe

Üç, İki, Bir Kestik

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/uc-iki-bir-kestik.jpg

Filmin konusunda ise İdealist bir genç olan Süleyman’ın yegane hayali, bir sinema filmi çekip yaşadığı köy hayatından sesini dünyaya duyurmaktır. Şans ondan yana güler ve bir çekilişten kamera kazanır. Hemen en yakın arkadaşı Galip ile küçük bir ekip kurarak hayalindeki filmi çekmeye başlar. Fakat sinema konusunda oldukça amatör olan bu ekibi binbir zorluk beklemektedir… Yapımcılığını *** ve *** yapımın üstlendiği filmin yönetmen ve senaristi ise Kerem Sarı. Filmin kadrosunda Mustafa Kılınç, Evren Maral, Nuri Yiğit, Recep Yener ve Yakup Yavru gibi isimler yer alıyor.







Üç, İki, Bir Kestik

Karanlıkta Düşeriz

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/karanlikta-duseriz.jpg

Karanlıkta Düşeriz filmi, 5.9/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Plansız ve programsız bir tatile çıkan 5 arkadaş ıssız bir bölgede gizemli bir mağara bulur ve bu mağarayı keşfetmeye karar verirler.. Başrollerinde Marta Castellote, Xoel Ferdandez ve Eva Garcia-veas’ı izlediğimiz korku filminin yönetmen koltuğunda Alfredo Montero oturuyor. Film, aynı zamanda Londra Film Festivali’nde de gösterilmişti.








Karanlıkta Düşeriz

AVM – Mall

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/avm-mall.jpg

AVM – Mall filmi, 5.1/10 puan alarak 2014 yapımı olan filmin konusunda ise Beş yabancı insanın birbirleriyle bağlantılı hayatları, bir alış veriş merkezinde kesişir. İçlerinden birisi kaybedecek hiç birşeyi olmadığını düşünerek çanta dolusu silahla katliam başlatır. Bu olay sonrasında beş insanın hayatıda sonsuza dek değişir.







AVM – Mall

Takip Filmi izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/takip-filmi-izle.jpg

10 yıl süren bir ekonomik bunalım döneminde her şeyini kaybeden eski bir asker olan Eric (Guy Pierce) artık acımasız ve soğuk bir adam olmuştur. Bu sırada bir çete, yaptıkları soygun sırasında işler kötü gidince yaralı arkadaşları Rey’i (Robert Pattinson) geride bırakıp Eric’in sahip olduğu son şey olan arabasını çalarlar. Eric’in artık hayattaki tek amacı intikamını almaktır, bu yolda Rey’i de yanına alır.







Takip Filmi izle

1 Mart 2015 Pazar

American Muscle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/american-muscle.jpg

John Falcon cezaevinde işlemediği bir suç yüzünden 10 yıl yatmıştır.Onu oraya gönderen bir el vardır, her birinden intikam almak için 24 saati vardır.







American Muscle

Love Rosie

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/love-rosie.jpg

Rosie ve Alex 5 yaşından beri birbirlerinin en iyi dostu olmuştur; bu yüzden aralarında aşka ve sevgili olmaya dair hiçbir ihtimal olmamıştır. Ama ne zaman olay sevgili seçimlerine gelse, birbirlerinin en büyük düşmanı olmuşlardır. 18 yaşında yapılan bir seçim, kaçırılan bir fırsat ise hayatlarını bambaşka yönlere sürükler. Ama aralarındaki bağ, kilometrelerce mesafeye, akıp giden zamana yenilmez. Bu arada hayal kırıklıklarıyla sonuçlanan ilişkiler, evlilikler, boşanmalar da cabası… Birbirlerini yeniden bulduklarında ikinci bir şansları olacak mı yoksa her şey için çok mu geç kaldılar?







Love Rosie

Inherent Vice Online Film izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/inherent-vice-online-film-izle.jpg

1970’li yılların Los Angeles’ı… Uyuşturucu bağımlısı polis memuru Larry “Doc” Sportello (Joaquin Phoenix) eski bir kız arkadaşının kaybolması vakasını araştırmaya başlar. Bu araştırma onu çok farklı olaylar ve kişilerle karşı karşıya getirecektir.

Thomas Pynchon’un romanından uyarlanan Inherent Vice’ta birçok yıldız oyuncu rol alıyor. Film 2015 yılında gösterime girecek.







Inherent Vice Online Film izle

Böcek Filmi izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/bocek-filmi-izle.jpg

Uğur ve Barış çocukluk arkadaşıdır. Barış’ın motor imalatçısı dayısı Engin’in onlara açtığı DVD dükkanını işletmektedirler. Uğur, Barış’ın kuzeni, Engin’in de kızkardeşi olan Leyla’ya aşıktır. Leyla da Uğur’a karşı boş değildir; zaman zaman abisinin haberi olmadan Uğur’la gizli gizli buluşurlar. Leyla’nın en büyük isteği abisinin boyunduruğundan kurtulmak ve Uğur’la yeni bir hayat kurmaktır. Fakat Uğur bu yolda Leyla’ya pek de yardımcı olamamaktadır. Hangi yüzle Engin’in karşısına çıkıp Leyla’yı isteyecektir? Daha kendi hayatını yoluna koyamamıştır. Çözüm Barış’tan gelir. Uğur ve Leyla’nın başrollerde oynadığı bir film çekeceklerdir. Ancak bu işin sandıkları kadar kolay olmadığını çektiklerini izlediklerinde anlarlar. Yardım ararken karşılarına bir yönetmen çıkar. Bora yaşadıklarından dolayı sektöre küsmüş kendini resim yapmaya vermiştir. Barış ve Uğur’da gördüğü cevherle gaza gelen Bora, bekleyen bir projelerini hayata geçirmek üzere eski ortağı Haluk’u arar. Haluk geçirdiği trafik kazasının travmasıyla artık yazamayan bir senaristtir. En büyük derdi evsahibine borcu ve iki çocuğunun okul taksididir. Para kaynağı Engin’i duyan Haluk ekibe dahil olur. Engin ikna edilir fakat Uğur aldığı haberle yıkılır. Engin, Leyla’yı başkasıyla evlendirmeye karar vermiştir. Velhasıl, daralan zaman ve zorlu koşullar içinde Barış ve Uğur’a bir film yaparak Engin’i ikna edip Leyla ile Uğur’un mutlu sonlarını hazırlamak Bora ve Haluk’a düşer…







Böcek Filmi izle