22 Haziran 2015 Pazartesi

Autómata Türkçe Dublaj Seyret


Autómata filmi, IMDB’den 6.1 puan almıştır. 2014 ABD, İspanya yapımı olan filmin konusunda;Pek de uzak olmayan gelecekte, insan ve robotlar arasındaki bilinç yarışında, robotların bir adım öne geçtiği bir zamandayız. Öyle ki artık yapay zekanın, kendi kurallarını da yaratmaya başladığı bu zaman diliminde, robotlar da kendi türlerini kontrol altında tutmayı amaçlamaktadırlar. Diğer robotların uyması gereken prensipleri ortaya atan da yine bir robottur ve emsallerinin aksine; insanoğlunun asla ulaşamadığı bilgelik seviyesine adım atmalarına çok az kalmıştır.

Gabe Ibanez’in yönetmen koltuğuna oturduğu ve post apokaliptik konseptine daha varoluşçu bir açıdan yaklaşmayı hedefleyen filmin başrolleriniyse Antonio Banderas, Dylan McDermott ve Melanie Girffith gibi isimler paylaşıyor.


Ücretsiz Wordpress Hosting

Jessabelle Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/jessabelle-turkce-dublaj-izle.jpg

Jessabelle 2014 filmi, IMDB’den 5.4 puan almıştır. 2014 ABD yapımı olan filmin konusunda; Genç bir kadın kötü bir kaza sonrası bacaklarını kaybeden babasına bakmak için Lousiana’daki evlerine döner. Burada oldukça kızgın bir hayalet olan yıllar önce ölmüş annesiyle oldukça korkutucu bir bağ kurar. Kevin Greutert tarafından yönetilen filmin başrollerini Sarah Snook, Mark Webber ve Joelle Carter paylaşıyor.





Jessabelle Türkçe Dublaj izle

Ex Machina Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/ex-machina-turkce-dublaj-izle.jpg

Ex Machina: Film IMDB’den 8.0 puan almıştır. 2015 ABD yapımı olan filmin konusunda ; Henüz 24 yaşındaki Caleb, sadece Silikon Vadisi’nin değil dünyanın da en önemli teknoloji şirketinde yazılım uzmanı olarak çalışmaktadır. Şirketin gizemli CEO’su Nathan ise hem şirketten hem insanlardan uzakta, özel bir dağ evinde yaşamaktadır. Caleb, düzenlenen bir yarışmada, Nathan’ın dağ evinde 1 haftalık bir ‘ödül’ kazanır. Fakat içine çekileceği deneyden habersizdir. ‘Ava’ adında güzel bir robot kızın bedeninde, dünyanın ilk gerçek yapay zekası Caleb’i beklemektedir…. Yönetmenliğini ve senaristliğini Alex Garland’ın paylaştığı bilimkurgu filminin başrollerinde Oscar Isaac, Domhnall Gleeson ve Alicia Vikander yer alıyor.



Ex Machina Türkçe Dublaj izle

Bolt Türkçe Dublaj Animasyon izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/bolt-turkce-dublaj-animasyon-izle.jpg

Bir Alman Çoban köpeği olan Bolt, o güne kadarki tüm yaşamını bir aksiyon TV şovu kahramanı olarak sürdürmüştür. Bolt, süper güçlere sahip olduğuna inanıyordur.

Bir gün stüdyodan istemeden uzaklaşır ve aslında bir dişi kedi olan Mr. Mittens ve Rhino adındaki hamster ile karşılaşır. Bu üç arkadaşın yolculuğunda, Bolt süper güçlerinin aslında var olmadığını ve stüdyo dışında kalan dünya gerçeğinin çok daha farklı olduğunu anlar.

Bolt’u usta oyuncu John Travolta’nın seslendirdiği film, Walt Disney Animasyon Stüdyoları’nda CGI teknolojisiyle hazırlandı.

Fiilm 3 Yaş üzeri çocuklar için uygundur.



Bolt Türkçe Dublaj Animasyon izle

Buz Devri 3:Dinozorların Şafağı Türkçe Dublaj

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/buz-devri-3dinozorlarin-safagi-turkce-dublaj.jpg

Çizgi sinema tarihinde belki de hiçbir karakter bir meşe palamudunun peşinde koşan sevimli antik-sincap Scrat kadar sevilmemiştir. İşte başta Scrat olmak üzere, kahramanlarımızın maceradan maceraya koştukları Ice Age’in yeni filminde karşımıza bu defa da dinazorlar çıkıyor. Kaplanlara, avcılara, eriyen buzullara kafa tutan kahramanlarımız bu sefer dinazorlarla mücadele edecektir. Film dinazorların her zaman yaşadığını, buzun erimesiyle ortaya çıktıkları tezini öne sürüyor. Filmin maskotu olan Scrat yine palamudunun peşine düşerek bizi yine gülmekten kıracağa benziyor. Kahramanlarımız Sid, Manny ve Diego’ya ikinci bölümde yer alan Ellie ve fareler, bu bölümde de eşlik ediyor.


Film 6 Yaş üstü Çocuklar için uygundur.





Buz Devri 3:Dinozorların Şafağı Türkçe Dublaj

Ölümcül Oyun Türkçe Dublaj izle - All Things To All Men

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/olumcul-oyun-turkce-dublaj-izle-all-things-to-all-men.jpg

Ölümcül Oyun All Things To All Men. İngiltere yapımı olan filmin konusunda ; Emniyet güçlerinin uzun zamandır dikkatle izlediği, Londra’nın suç patronu, nihayetinde dış bağlantılarıyla büyük bir görüşme yapacaktır. Her anını dakika dakika izleyen emniyet güçleri, tam ülkenin en büyük suç patronunu suç üstünde yakalayacakken, olaya dahil olan bir hırsız, tüm planları alt üst edecektir. Çaldığı milyon dolarlık çantayla Londra sokaklarına karışan hırsızın peşinde hem çete üyeleri hemde emniyet birimleri vardır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Ölümcül Oyun hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Ölümcül Oyun izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Ölümcül Oyun Türkçe Dublaj izle - All Things To All Men

Çile Türkçe Dublaj izle - Persecuted

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/cile-turkce-dublaj-izle-persecuted.jpg

Çile Persecuted | filmi, IMDB’den 3.6 puan almıştır. 2014 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise; İncili yaymak için kendini görevlendirmiş biri olan protestan vaazcı, dini reformları yok etme önerisine destek göremeyince cinayetle suçlanır ve polisle kovalamaca başlar. Sitemizden 720p seçeneğiyle Çile hd izleyebilirsiniz.



Çile Türkçe Dublaj izle - Persecuted

21 Haziran 2015 Pazar

The Gunman Türkçe Altyazılı HD izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/the-gunman-turkce-altyazili-hd-izle.jpg

Bir zamanlar emrinde çalıştığı örgüt tarafından ihanete uğrayan eski ajan Jim Terrier, tehlike dolu geçmişini ardında bırakıp yeni bir hayata başlamanın arefesindedir. Terrier, sevgilisi Anne ile evlenip sıradan bir adam olmanın planlarını yaparken eski iş arkadaşları ve patronları tarafından takip edildiğini fark eder. Peşindeki eski dostlarından kurulu dünyanın en güçlü örgütünün tek hedefi Jim Terrier’ı öldürmektir. Jim yeni düşmanlarıyla yüzleşip hayatta kalmaya çalışırken canı tehlikede olan tek kişinin kendisi olmadığını anlar. Artık sadece kendisini değil, tek varlığı Anne’i de korumak zorundadır.

Jean-Patrick Manchette’nin romanından beyazperdeye uyarlanan yapıtın yönetmeni Pierre Morel. Filmin oyuncu kadrosundaysa Idris Elba, Javier Bardem, Sean Penn ve Ray Winstone gibi isimler bulunuyor.







The Gunman Türkçe Altyazılı HD izle

Sen Sen Değilsin Tek Part izle – You’re Not You

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/sen-sen-degilsin-tek-part-izle-youre-not-you.jpg

Sen Sen Değilsin Filmin Konusunda; Birbirinden farklı karakterdeki iki kadın, yaşadıkları olaylar sonucunda birbirini bulur ve çok sıkı dost olurlar. Kate (Hilary Swank) yazardır. ALS hastalığına yakalanan kadının kocası ile arası da iyi değildir. Kate’in yardıma ihtiyacı vardır ve ona enerji verebilecek biri bulunmalıdır. Bunu için universite öğrencisi olan Bec (Emmy Rossum) bulunur. Bec’de yaşadığı ilişkilerinde bir türlü dikiş tutturamamış birisidir. 2014 yapım olan filmi sizlere Türkçe dublaj olarak sunuyor ve yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler, ultrafilmizle.com






Sen Sen Değilsin Tek Part izle – You’re Not You

Gece’nin Kanatları Yerli film izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/gecenin-kanatlari-yerli-film-izle.jpg

Gece’nin Kanatları Filmin Konusunda; Türkiyede’ki darbe dönemlerini anlatan film, 12 Eylül’de insanların yaşadığına örnek teşkil ediyor. Darbe’de sonra anne ve babası polis tarafından öldürülen Gece (Beren Saat) isimli bir kızın hikayesi anlatılmakta. Gişeye girdiği ilk günden beri ilgi toplayan bir film. Bu ilgide döneme ait bilgiler aktarmasının yanı sıra Beren Saatin sevişme sahnelerindeki ustalığı da etkili.

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğinde çekilen film, başrol oyuncu kadrosu ile merak uyandırıyor. Beren Saat, Erkan Petekkaya, Yavuz Bingöl gibi ünlü izimler filmde yer alıyor



Gece’nin Kanatları Yerli film izle

Yeşil Fener Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/yesil-fener-turkce-dublaj-izle.jpg

Yeşil Fener Filmin Konusunda; Yeşil Fener Kolordusu olarak adlandırılan barış ve adalet koruyucuları, gizemli bir evrende yüzyıllardır var olan bir birliktir. Düzen koruyucusu bu savaşçı birliğinin her üyesinin süpergüçlü bir yüzüğü vardır. Parallax adındaki düşmanları evrendeki güç dengesini bozmaya kalkışınca, tüm evrenin kaderi, yeni asker Hal Jordan’na emanet edilir..


Hal, yetenekli ve ukala bir test pilotudur. Yeşil Fenerliler, yüzüğün gücüne inanmayanlara saygı duymazlar. Ancak, Hal’a ihtiyaçları vardır. Kararlı ve iradelidir, ayrıca, diğer Yeşil Fenerli Savaşçılarda olmayan bir şeye sahiptir: insanlık. Eğer Hal yeni güçlerine bir an önce hakim olmayı öğrenir ve korkularını yenmesi için gereken cesareti gösterebilirse en büyük Yeşil Fenerli savaşçı olacaktır.




Yeşil Fener Türkçe Dublaj izle

20 Haziran 2015 Cumartesi

Öbür Dünyadan Türkçe Dublaj izle – The Awakening

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/obur-dunyadan-turkce-dublaj-izle-the-awakening.jpg

The Awakening Filmin Konusunda; İngiltere, 1921. I. Dünya Savaşı’nın yaşattığı acılar ve kayıplarla oldukça çok yara almış bir ülke. Travmatik acıların ortasında herkes doğaüstü güçlere inanma eğilimindeyken, Florence Cathcart adında sahtekarlıkları, asparagasları çözme ve ‘hayaletleri yakalama’ konusunda uzman bir kadın, bir şikayet üzerine taşrada yatılı bir okula gelir. Kendisine iletilen bilgilere göre okulda birden çok hayalet gezmekte, öğrencilere ve hademelere görünmektedir.

Florence başta bunun rastladığı diğer vak’alar gibi bir oyunu olduğuna ve kendi yöntemleriylşe gerçeği ortaya çıkartacağına inanır. Fakat bildiği ve inandığı her şey, görünmeyen varlıkların kendilerini hissettirmesiyle alt üst olacaktır…

Televizyon dizilerinin yazarı, yapımcısı ve yönetmeni olarak tanınan Nick Murphy ilk uzun metrajlı sinema filminin başrollerini Rebecca Hall, Dominic West paylaşıyor. Filmin senaryosunu Stephen Volk ile beraber kaleme alan Nick Murphy’nin Occupation drama dizisi ile bir de BAFTA ödülü bulunuyor…



Öbür Dünyadan Türkçe Dublaj izle – The Awakening

Yaşam Şifresi Türkçe Dublaj izle – Source Code

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/yasam-sifresi-turkce-dublaj-izle-source-code.jpg

İlk uzun metrajı Moon ile tanınan yönetmen Duncan Jones’un yeni bilim-kurgu projesi ‘Yaşam Şifresi’, kendini devlet destekli gizli bir deneyde bulan askerin heyecan dolu macerasını anlatıyor.


Hızlı trende uyanan ve burada nasıl bulunduğuna dair hiçbir fikri olmayan Yüzbaşı Colter Stevens (Jake Gyllenhaal), karşısında Christina (Michelle Monaghan) adlı kendisinin tanımadığı birini bulur. Kadının hareketlerinden Colter’ı tanıdığı anlaşılır. Ne olup bittiğini anlamaya çalışan Colter, tuvalette kendine sığınacak yer ararken aynada kendi yerine başkasının yüzünü görmesiyle şok olur. Cüzdanında da bir sınıf öğretmeni olan Sean Fentress’ın kimliği bulunuyordur.


Bu sırada aniden trende büyük bir patlama yaşanır. Hemen ardından Colter kendini yüksek teknolojili bir yerde bulur ve uniformalılardan Goodwin (Vera Farmiga) ona bilmesi gereken her şeyi anlatır. Colter Chicago’da bir treni bombayla havaya uçuran ve daha onlarcısını da öldürmeyi planlayan bombacının kimliğini tarif edebilmek için çok gizli bir göreve atanmıştır. ‘Yaşam şifresi’ adı verilen bu görev sayesinde Colter paralel bir evrende yolcu Sean’ın yerine geçebilmektedir. Trene her dönüşünde Colter’ın bombacının kimliğini üslerine bildirmesi için sadece sekiz dakikası vardır. Her seferinde yeni bilgiler edinse de avı onu atlatmayı başarır. Daha fazla delil buldukça, bu ölümcül faciayı önleyebileceğine daha çok inanır, elbette zaman onun önüne geçmezse.






Yaşam Şifresi Türkçe Dublaj izle – Source Code

Yaşam Kodu Türkçe Dublaj izle – Survival Code

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/yasam-kodu-turkce-dublaj-izle-survival-code.jpg

Yaşam Kodu – Survival Code (Borealis) 2013 filmi, IMDB’den 5.9 puan almıştır. 2013 Kanada yapımı olan filmin konusunda ise; Eski kafes dövüşcüsü Vic, 2045’te hükümet adına ufak bir ajan olarak çalışmaya başlar.Borealis adındaki ufak bir kasabada bar işleten Vic,Bölgenin yönetimini ele geçirmek için kıran kırana yarışan uluslararası grupla mücadele eder.







Yaşam Kodu Türkçe Dublaj izle – Survival Code

Pound of Flesh Full izle Türkçe Dublaj

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/pound-of-flesh-full-izle-turkce-dublaj.jpg

Pound of Flesh filmi, IMDB’den 5.2 puan almıştır. 2015 ABD yapımı olan filmin konusunda; Deacon (Van Damme) bir akşam zor durumda kalan bir bayana yardım ederken gecenin sonunda böbreğinin çalınabileceğini nereden bilebilirdi ki? Deacon eski bir “arkadaşını” arayıp kayıp böbreğinin peşine düşerler. Çünkü o böbreğin gitmesi gereken başka bir yer vardır.







Pound of Flesh Full izle Türkçe Dublaj

19 Haziran 2015 Cuma

Şans Ayağıma Geldi Türkçe Dublaj izle – The Cobbler

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/sans-ayagima-geldi-turkce-dublaj-izle-the-cobbler.jpg

Şans Ayağıma Geldi Filmin Konusunda ; Max Simkin nesillerdir ailesinin işlettiği ayakkabı dükkanının başında duran bir ayakkabı tamircisidir. Tek hayali ise hayatına yerleşen bu rutinini kırıp, yeni yerler görmek, farklı insanlar tanımak ve dünyayı gezmektir. Max fazlasıyla sıkıcı bulduğu bu hayatı, dükkanda bulduğu babasından kalan bir makine sayesinde değişecektir. Sihirli güçleri olan makine sayesinde müşterilerinin ayakkabılarını ayağına geçirdiği anda onların kılığına bürünen Max; başta eğlenceli gelen bu özelliği biraz abartınca başına türlü dertler açmaya başlar.

Kameranın hem önünde hem de arkasında hatırı sayılı işler çıkaran Thomas McCarthy, son olarak 2011 yılında başrolde Paul Giamatti’yi izlediğimiz Kazananlar Klübü ile oldukça beğeni toplamıştı. Filmin başrolündeki Adam Sandler’a ise Dan Stevens, Steve Buscemi ve Dustin Hoffman eşlik ediyor.





Şans Ayağıma Geldi Türkçe Dublaj izle – The Cobbler

Frekanslar Türkçe Dublaj izle – Frequencies

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/frekanslar-turkce-dublaj-izle-frequencies.jpg

Frekanslar – Frequencies 2013 filmi, IMDB’den 7.0 puan almıştır. 2013 İsveç yapımı olan filmin konusunda ise; Zak (Daniel Fraser) ve Marie (Eleanor Wyld) İngiltere’de özel bir okulda okumaktadır. Marie oldukça zeki ve yüksek frekanslı biriyken Zak, tam tersine düşük frekanslı basit bir insandır. Okulda dahi olarak yetiştirilen bu çocuklar yaptıkları deneyler sonucunda sonuçlara ulaşmaya çalışırken, Zak ve Marie arasında farklı bir bağ oluşmaktadır. Zak Marie’e yakınlaşma çabasında iken aralarındaki frekans farkı onları tıpkı bir mıknatısın kutuplarının etkileşmesi gibi itmektedir. Zak’a bu aşamada sürekli yardımcı olan Theo onun OXV adında bir formülü fark etmesini ve The Manuel adında bir uygulama yazmasına yardımcı olur. Fark ettikleri şey ise; Sinaptik işlev ve rezonans arasındaki bağlantıdır. Bu yolla tutku zincirini çözümlemeye çalışan Zak, Marie ile beraber bir deneyin parçası olacaktır.






Frekanslar Türkçe Dublaj izle – Frequencies

Roald Dahl’s Esio Trot 2015 Türkçe Altyazılı izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/roald-dahls-esio-trot-2015-turkce-altyazili-izle-54c5eecb738f5.jpg

İki usta aktör Judi Dench -li Dustin Hoffman kariyerlerinde önce tıpkı filmde durum aktif. Bu iki sanatçı oyuncuyu biraraya getirecek yapımsa kimi intibak. Sözkonusu çizim çocuklar karşı yazdığı eserleriyle bilinen yazar Roald Dahl ’ın bir daha çocuklar için kaleme aldığı “Esio Trot” adlı romanının kimi uyarlaması olacak. “Esio Trot”ın senaryosunu Richard Curtis ile Paul Mayhew-Archer kaleme aktif, Dearbhla Walsh yönetecek. 90 dakikalık filmin çekimlerine bu sonbaharda başlanacak. Dahl ’ın bu eseri ülkemizde “Deniz Kaplumbağası” adıyla Dayanma Gücü Yayınları ’nca piyasaya sürülmüştü. Eser, Zıpzıp adlı amma adamın divane olduğu Gümüş Para Hanımefendi ’ı tavlamaya çalışmasını anlatıyor. Filmde Hoffman keza Dench ’çukur kalbini kazanmaya çalışacak.




Roald Dahl’s Esio Trot 2015 Türkçe Altyazılı izle

88 – Türkçe Altyazılı izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/88--turkce-altyazili-izle-54c5ef0b9fc88.jpg

Genç bir kadın nasıl geldiğini bilmediği bir yol kenarı restroanında kendini bulur ve ardında kocasının ölümünden sorumlu olanların arayışı içinde, vahşi bir yolculuk onu beklemekterdir




88 – Türkçe Altyazılı izle

Justice League Throne of Atlantis 2015 Türkçe Altyazılı izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/justice-league-throne-of-atlantis-2015-turkce-altyazili-izle-54c5eeb5e6a47.jpg

Savaş’ın neticesinde tabiat barışa kavuşur veya en azından böyle görünmektedir. Ta ki Atlantis, krallarının ölümünden için Metropolis’e saldırana değin. Oysa kraliçenin farklı olarak planları vardır ve kaybolmuş oğlunu bulmaları uygun Hak Birliği’ne çağırma duyar. Birlik’in arayışı sırasında Okyanus Efendisi vasıtasıyla yönetilen Atlantis askerleri saldırılarına ifa paha. Bu savaşın kazananı kim olacaktır?


Sonsuzluk Projesi HD izle - Project Almanac

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/sonsuzluk-projesi-hd-izle-project-almanac.jpg

Bir genç, eski doğum günü kayıtlarında bir anda olmaması gereken bir silüet görür. Biraz daha dikkatli incelediğinde bunun bizzat kendisi olduğunu fark eder. Kayıttaki görüntüsüne anlam vermeye çalışırken, bu olayı anlattığı arkadaşlarıyla birlikte babasının bodrumda saklı eşyalarını araştırmaya başlar. Meraklı gençler bir kutuda elektronik aletler ve bir yapım şeması bulur. İşlerini bitirdiklerindeyse ellerinde nasıl isterlerse öyle kullanabilecekleri bir zaman makinası vardır. Başta derslerden geçmek, kaçırdıkları konsere gitmek gibi masum “geri dönüşler” yapsalar da, kısa sürede işler çığırından çıkacaktır. İddiaları kazanmak için kullandıkları Almanac, tarihte sapma yapacak olaylara yol açacaktır. Yönetmenliğini Dean Israelite’nin üstlendiği filmin senaryosu Jason Pagan ve Andrew Stark ikilisine ait.

Filmin Oyuncu kadrosunda ise : Jonny Weston, Sofia Black D’Elia, Michelle DeFraites, Ginny Gardner, Patrick Johnson yer alıyor.









Sonsuzluk Projesi HD izle - Project Almanac

Kızıl Ordu Türkçe Dublaj izle - Red Army

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/kizil-ordu-turkce-dublaj-izle-red-army.jpg

Kızıl Ordu Belgeselin konusunda, Soğuk Savaşın en çetin yıllarında Sovyetler Birliği’nin Kızıl Ordusu içerisinde oluşturulan ulusal hokey takımının öyküsünü takımın kaptanı Slava Fetisov anlatıyor. Rakipleriyle buz üstünde ya da savaş arenasında karşılaşmak onun için farksızdır. Fetisov’un öyküsü 1970’ler ‘80’ler boyunca yerinden kalkmayan Demir Perde’ye politik ve toplumsal perspektiflerden ayna tutuyor.







Kızıl Ordu Türkçe Dublaj izle - Red Army

Batman Sonsuza Kadar: Hayvan İçgüdüleri Türkçe Dublaj

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/batman-sonsuza-kadar-hayvan-icguduleri-turkce-dublaj.jpg

2015 – ABD yapımı olan filmin konusunda ise; Gotham’a saldırı düzenlenecektir. Saldırıyı yapacaklar ise robot hayvanlardır. Robot hayvanların bu saldırılarına karşılık acilen önlem alınması gerekmektedir. Bunun için Batman güçlü arkadaşları Flash, Green, Red Robin ve Arrow ile bir araya gelerek kenti robot hayvanlardan korumaya çalışacaktır.







Batman Sonsuza Kadar: Hayvan İçgüdüleri Türkçe Dublaj

18 Haziran 2015 Perşembe

Araftaki Ev Tek Part izle


İki çocuk annesi olan Dulce, çocuklarıyla yaşadığı evde sıra dışı bir şeyler olduğunu keşfeder. Eve dair ürkütücü bir kehanet vardır ve gerçekleşmek üzeredir. 30 yıl sonra artık yaşlı bir kadın olan Dulce bu eve geri dönerek yaşanan gizemin arkasındaki gerçekleri araştırmaya başlar… Venezuella sinemasının ilk doğaüstü gerilim filmi olan yapımın senaryosu ve yönetmenliği Alejandro Hidalgo’ya ait. Filmde Dulce’yi Ruddy Rodríguez canlandırıyor.



Araftaki Ev Tek Part izle

7 Çanta Türkçe Altyazılı Tek Part izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/7-canta-turkce-altyazili-tek-part-izle.jpg

7 Cases 2015 filmi, IMDB’den 5.0 puan almıştır. 2015 ABD yapımı olan filmin konusunda ise; İki emekli hırsız son bir banka soygunu için bir araya gelirler. Ellerine yüklü miktarda nakit para geçirme amacındadırlar. Aralarından biri diğerlerine ihanet etme planları içinde olsa da beraber hareket etmek zorundadırlar. Eğer yaptıkları bu planı zamanında hayata geçiremezlerse hepsi ölecektir.





7 Çanta Türkçe Altyazılı Tek Part izle

Operasyon: Argo Tek Part HD izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/operasyon-argo-tek-part-hd-izle.jpg

Operasyon: Argo filmi, IMDB’den 7.9 puan almıştır. 2012 ABD yapımı olan filmin konusu

1979 yılında 4 Kasım tarihinde Şah’ın devrildiği İran devriminin en yoğun günlerinde, militanlar başkent Tahran’daki Amerikan Büyük Elçilik binasına girip 52 Amerikalı’yı rehin alırlar. O hengamede kaçmayı başaran 6 Amerikan vatandaşı Kanada Elçiliği’ne sığınır ve hayatları halen tehlikededir. Her an yakalanma ve öldürülme tehlikesiyle karşı karşıyadırlar. CIA uzmanı Tony Mendez bu Amerikan vatandaşlarını kurtarmak amacıyla bir film senaryosuna yakışır oldukça riskli bir plan hazırlar…

Filmin hem başrolünü hem yönetmenliğini üstlenen Ben Affleck imzalı yapımda ünlü oyuncuya Alan Arkin, John Goodman, Kerry Bishé, Kyle Chandler, Rory Cochrane ve Christopher Denham gibi isimler eşlik ediyor.

Senaryo ise Antonio Mendez’in “Master In Disguise” adlı kitabının bazı bölümlerinden esinlenerek Chris Terrio tarafından kaleme alındı.



Operasyon: Argo Tek Part HD izle

Aşk Uğruna Türkçe Dublaj izle - Suite Française

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/ask-ugruna-turkce-dublaj-izle-suite-francaise.jpg

Aşk Uğruna – Suite Française filmin Konusu, 1940 yılında Fransa’da II. Dünya Savaşı’nın ilk işgalleri yaşanmaktadır. Genç ve güzel bir kız olan Lucile Angellier, üvey annesinin evde gözetiminde, savaşta esir düşen babasından haber almak için beklemektedir. Bir yandan Paris’ten gelen savaş mültecileri küçük kasabaya yerleşmeye çalışırken, diğer yandan Alman askerleri kasabalıların evlerini bir bir işgal etmeye başlar. Lucile evlerine yerleşen Bruno von Falk adlı yakışıklı askerden, başlarda hiç hoşlanmaz ve kendisini geri çeker. Fakat günler ilerledikçe iki genç arasında aşka sürüklenen bir çekim oluşur. Ama karşılarında savaşın en trajik yüzü durmaktadır.


Yönetmenliğini Saul Dibb’in yaptığı filmin uyarlama senaryosu yönetmenle birlikte Matt Charman’a ait. Irène Némirovsky’nin romanından uyarlanan filmde Michelle Williams, Matthias Schoenaerts, Ruth Wilson, Margot Robbie, Kristin Scott Thomas ve Sam Riley başı çeken isimler.



Aşk Uğruna Türkçe Dublaj izle - Suite Française

Parallels Tek Part HD izle


Parallels 2015 filmi, IMDB’den 6.4 puan almıştır. Filmin Konusu : K-7 adlı 2006 yapım kısa film ile eleştirmenlerden olumlu yorumları alan Christopher Leone’nin yönetmenliğini yaparak çekimlerini ABD’de gerçekleştirdiği Parallels adlı Aksiyon ve Bilim Kurgu türü niteliğinde ki film genel izleyici kitlesine 1 Mart 2015 tarihinde sunulmuş ve IMDB’de 6,6 değerinde aksiyon niteliği taşıyan bir filmde göre fena sayılmayacak bir not almıştır. Laura Harkcom’un orijinal hikayesinden yola çıkarak beyazperdeye aktarılan yapımın kurgusunu ise yönetmen Leone yapmıştır.



Parallels Tek Part HD izle

17 Haziran 2015 Çarşamba

Londra’da Hesaplaşma Türkçe Dublaj Seyret - The Smoke

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/londrada-hesaplasma-turkce-dublaj-seyret-the-smoke.jpg

Film IMDB’den 4.6 puan almıştır. ABD yapımı olan filmin konusu; Avukat Brad Walker, hayatının en kötü gününü geçirmektedir. Gece arkadaşı Dean’le dertleşirken, iki uyuşturucu taciri, Phil ve Ben aralarındaki konuşmaya kulak misafiri olur. Bu konuşma hayatını sonsuza kadar değiştirecektir. Sitemizden 720p seçeneğiyle Londra’da Hesaplaşma hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Londra’da Hesaplaşma izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Londra’da Hesaplaşma Türkçe Dublaj Seyret - The Smoke

McCanick Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/mccanick-turkce-dublaj-izle.jpg

Film IMDB’den 4.7 puan almıştır. ABD yapımı olan filmin konusunda; Olaylar bir narkotik dedektif polisi ve onun geçmişi ile ilgili gizli gerçekleri bilen görünüşte zararsız genç bir suçlunun etrafında geçmektedir. Eugene narkotikte görevlidir. Mccanick , bakıldığında suçsuz sakin biri gibi durmaktadır. Simon, Weeks in hapishaneden çıkışı ile kavga ve dövüş aşkına kapılır. Polis müdüründen gizlice Mack ve iş ortağı, Weeks’in arkasına düşerler. Mack, Weeks’e yakınlaştıkça daha çok sevinmekte ve hırslanmaktadır. Mack’ın bu hırsı ise Weeks’in geçmişte olan bir sırı bildiği için olduğu bilinmektedir. Sitemizden 720p seçeneğiyle McCanick hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm McCanick izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



McCanick Türkçe Dublaj izle

İşimiz İş Türkçe Dublaj izle - Unfinished Business

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/isimiz-is-turkce-dublaj-izle-unfinished-business.jpg

Küçük ölçekli bir iş yerinin sahibi olan çalışkan Dan, yaşamının en mühim iş anlaşmasını imzalamak amacıyla iki ortağıyla Avrupa’ya yolculuk eder. Fakat basit sandıkları bu yolculuk gittikçe daha garip bir hal almaya başlar ve hayal edemeyecekleri bir maceraya sürüklenirler. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle İşimiz İş hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm İşimiz İş izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



İşimiz İş Türkçe Dublaj izle - Unfinished Business

Survivor Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/survivor-turkce-dublaj-izle.jpg

Yakın zamanda Londra’daki Amerikan Büyükelçiliği’ndeki göreve başlayan Kate Abbott, hırslı ve idealleri olan başarılı bir genç kadındır. Ancak göreve geldiği gibi talihsizlikler de art arda gelir. Kendini uluslararası bir krizin ortasında bulur ve bir bombalı saldırıdan sağ çıkmayı başarır. Ne var ki bu sorunların sonu değil, başlangıcı olacaktır. Kate bombalı saldırının tek sorumlusu haline getirilir ve saldırıda ölen insanların sorumluluğa da Kate’in üzerine yıkılır. İtibarsızlaştırılan ve olayın tek şüphelisi haline getirilen Kate, başta yetkililerden, sonrasında ise peşine taktıkları ajandan kaçmak zorundadır. Üzerine atılan bu lekeyi temizlemeye çabalayan Kate aynı zamanda Noel arefesinde Times Meydanı’nda düzenlenecek olan terör saldırısını da engellemeye çalışacaktır.

James McTeigue’nin yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Milla Jovovich, Pierce Brosnan, James d’Arcy gibi ünlü isimler var.



Survivor Türkçe Dublaj izle

16 Haziran 2015 Salı

Sindirella Full Tek Part izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/sindirella-full-tek-part-izle.jpg

Sindirella Filminin Konusu; Ella’nın tüccar babası, annesinin trajik ölümü üzerine başka bir kadınla evlenir. Çok sevdiği babasına destek olmak için Ella yeni üvey annesi Tremaine’i ve üvey kız kardeşleri Anastasia ve Drizella’yı kabul eder. Fakat Ella’nın babası da aniden ölünce, genç kız bu zalim üvey anne ve kız kardeş ile baş başa kalacaktır. Kısa zaman içinde kendi evinde bu üç kadının hizmetçisi durumuna düşer. Umutsuzluğa kapışan genç kadının tek kurtuluşu, kentte düzenlenen ve tüm genç kızların katılacağı o balodur…

Klasik Cinderella hikayesi bu modern uyarlamasında Cinderallayı Lily James oynarken, kadroda kendisine Cate Blanchett (Tremaine), Helena Bonham Carter (Koruyucu Peri), ve Richard Madden (Prens) eşlik ediyor. Yönetmenliğini Kenneth Branagh’ın üstlendiği filmin senaristleri ise Aline Brosh McKenna ve Chris Weitz.



Sindirella Full Tek Part izle

Kurt Cobain: Montage of Heck Full izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/kurt-cobain-montage-of-heck-full-izle.jpg

Kurt Cobain: Montage ; Brett Morgen’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönettiği belgesel, efsane müzisyen Kurt Cobain’in kariyerinin ilk dönemlerini ön plana alıyor. Müzisyenin Aberdeen günlerine odaklanan yapım, kendisinin Nirvana grubunun temellerini atışını ve zaman içerisinde girdiği psikolojik hüsrana da parmak basıyor. Morgen, belgeseli oluştururken büyük ölçüde grubun ve Cobain’in mevcut arşiv görüntülerinden yararlanmış



Kurt Cobain: Montage of Heck Full izle

Jurassic World Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/Jurassic-World-film-seyret.jpg

2015 Yapımı Jurassic World Filminin konusu ; Kosta Rika yakınlarındaki Pasifik kıyılarında kurulu olan Isla Nublar adası, bundan tam 22 yıl önce Jurassic Park hikayesinin başlangıcına ev sahipliği yapmıştı. John Hammond’ın tasarladığı sıradışı park projesi, yıllar sonra hayata geçirilir ve böylece dinozor temalı, tam teşekküllü bir park ortaya çıkar. Ne var ki Jurassic World adındaki bu parkın sahibi Simon Masrani ve yardımcıları için, yıllar içerisinde azalan ziyaretçi sayısı çok büyük bir soruna dönüşür. Bu nedenle ziyaretçilerin ilgisini artırmak amacıyla riskli bir planı uygulamaya koyarlar. Simon Masrani’nin sahibi olduğu şirket, parktaki dinozorların genlerinden yeni bir dinozor türü yaratmaya karar verir. Ancak bu plan, ada sakinlerinin hayatını tehlikeye atacak ciddi bir tehditle sonuçlanır.

Sinema tarihinin en önemli serilerinden biri olan Jurassic Park’ın son filminin yönetmeni Safety Not Guaranteed filmiyle tanıdığımız Colin Trevorrow. Filmin senaryo aşamasında ise dört farklı yazarla birlikte çalışılıyor. Bu isimlerden biri, ilk Jurassic Park filminde olduğu gibi sonrakilerde de imzası bulunan Michael Crichton.



Jurassic World Türkçe Dublaj izle

Colt 45 Full izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/colt-45-full-izle.jpg

Colt 45 2014 ABD Yapımıdır. Film 3 Temmuz 2015’de dünyada gösterime girecektir Konusunda;

25 yaşındaki Vincent Miles genç yaşına rağmen üstün yeteneklere sahip bir polis teşkilatı çalışanıdır. Atış konusunda namı neredeyse dünya çapında duyulan Vincent’ın çevresi hayranlarıyla olduğu kadar kıskananlarla da doludur. Vincent’ın talihi Milo Cardena isimli dengesiz bir polisle tanışması sonrasında değişecektir. Milo tarafından kontrol edilemez bir şiddet, soygun ve cinayet dünyasına sürüklenen Vincent adeta kapana kısılır. Burada hayatta kalabilmek için karanlık tarafını keşfetmesi gerekecektir.

Fabrice Du Welz’in yönettiği filmin başlıca rollerinde Gérard Lanvin, Joey Starr ve Ymanol Perset bulunuyor.



Colt 45 Full izle

15 Haziran 2015 Pazartesi

Al Karısı: Cinnet Korku Filmi izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/al-karisi-cinnet-korku-filmi-izle.jpg

Al Karısı: Cinnet filmi, IMDB’den 8.1 puan almıştır. 2015 yapımı olan filmin konusunda ; Korku ve gerilim türündeki Alkarası filmi adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın olarak tasvir edilen bir cinden esinlenen film, sezonun iddialı korku filmlerinden biri olmayı hedefliyor.


7 aylık hamile olan dilara Dilara, doğum izni alarak işten ayrılır ve bu süreci de evde geçirerek dinleneceği istirahat dönemine girer. Fakat gen kadın eve çekildiğinden beri peşini bırakmayan kabuslar ona hamileliği zehir etmeye başlar. Dilara başına musallat olan bu kabusların altında en yakın arkadaşının, kaynanasının hatta zamansız gelen çocuğun eşi üzerinde yaptığı baskı yüzünden eşinin oyunlarını ararmaya başlar.


Yönetmenliğini Muzaffer Gülçek’in üstlendiği filmin senaryosunda ise Alper Kıvılcım’ın imzası bulunuyor.



Al Karısı: Cinnet Korku Filmi izle

Terminator: Genisys Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/terminator-genisys-turkce-dublaj-izle.jpg

Terminator: Genisys filmi, IMDB’den 5.5 puan almıştır. 2015 yapımı olan filmin konusunda ise; İnsan direnişinin lideri John Connor (Jason Clarke), Çavuş Kyle Reese’i (Jai Courtney) Sarah Connor’ı (Emilia Clarke) koruması ve geleceği güvence altına alması için 1984’e geri gönderdiğinde olayların beklenmedik bir şekilde yön değiştirmesi zaman çizgisinde kırılma yaratır. Şimdi kendisini geçmişin yeni ve yabancı bir versiyonunda bulan Çavuş Reese, Gardiyan’ın da (Arnold Schwarzenegger) dahil olduğu olasılık dışı müttefiklerle, tehlikeli yeni düşmanlarla ve beklenmedik “geleceği yeniden başlatmak” göreviyle karşı karşıya kalır.

Terminatör 5, Arnold Schwarzenegger’in 3. filmden sonra ilk kez Terminatör rolünü üstleneceği film olacak.



Terminator: Genisys Türkçe Dublaj izle

Asla Pes Etme Türkçe Dublaj izle - Never Back Down 1

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/asla-pes-etme-turkce-dublaj-izle-never-back-down-1.jpg

Never Back Down 1 2008 – Asla Pes Etme filmi, IMDB’den 6.3 puan almıştır. 2008 ABD yapımı olan filmin konusunda Orlando, ağırlıklı burjuvaların yaşadığı, sokaklarında lüks arabalarıyla züppe gençlerin fink attığı bir kenttir. Jake Tyler ise Iowa’dan gelmiştir ve etraftaki lüks binalar ve pahalı malikaneler başını döndürür. Burası tüm düşlerini gerçeğe döndürebileceği masalsı bir yerdir Tyler için. İşin ilginç yanı, Amerikan Rüyası’nı temsil eden bu kentin havai gençlerinin ise hayattan hiçbir beklentisi kalmamıştır. Bu ayrıcalıklı güruhun, pahalı otomobillerine binerek hava atmak, bikinileri ve tokyolarıyla sokaklarda gezinmek dışında pek yaptıkları kaydadeğer bir meşgale zaten yoktur. Iowa’dayken futbol takımının gözdesi olan Jake, bu parlak şehirde tam bir yabancı gibidir. Sessiz ve çekingen mizacı; çevresinde kaba saba ya da hırpani olarak algılanan kılık kıyafetiyle yeni gelen çocuk muamelesi gördüğü için ilk etapta arkadaş edinemez. Ryan adlı kabadayı ruhlu bir gençle istemeden kavgaya tutuşmak zorunda kalan Jake dövüşü kaybedince de çevresi tarafından aşağılanmaya ve küçümsenmeye başlar. Ancak Jake’in iyi kalpli sınıf arkadaşı Max, onda bir şampiyon ruhu görmektedir. Jake’e kısaca MMA olarak bilinen karışık savunma sanatları sporundan bahseder. Sonra da onu bu sporu öğreten kendi koçu Jean Roqua ile tanıştırır. Bu sporu öğrenmeye başlayan Jake’in, MMA’nın bir sokak dövüşü olmadığını, başlıbaşına bir sanat olduğunu fark etmesi uzun sürmez.



Asla Pes Etme Türkçe Dublaj izle - Never Back Down 1

Kingsman: Gizli Servis Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/kingsman-gizli-servis-turkce-dublaj-izle.jpg

Kingsman: Gizli Servis (The Secret Service) 2014 filmi, IMDB’den 7.9 puan almıştır. 2014 ABD yapımı olan filmin konusunda Gary “Eggsy” Price, çok küçük yaşta babasını bir askeri görevde yitirir. Bu gizli görev neticesinde ailesine bir madalya takdim edilir ve aileye bir kereye mahsus olmak üzere yardım istemeleri için bir telefon numarası verilir. Aradan 17 yıl geçer, işsiz Eggsy annesinin evinde yaşamaktadır. Bir gün trafikte kargaşaya neden olur ve tutuklanınca karakoldan kurtulmak için madalyayı kullanır. Onu bu olaydan kurtaran ajan Harry Hart ise hayatını Eggsy’nin babasına borçludur. Şimdi Harry, bu sıradan gibi görünen gence, gizli bir bağımsız istihbarat servisi ajanı olmanın yollarını öğretecektir. Eggsy’yi bu yeni hayatında ciddi bir sınav beklemektedir… Yönetmenliğini Matthew Vaughn’un yaptığı filmin senaryosunu Jane Goldman kaleme alıyor. Mark Millar’ın çizgi romanından uyarlanan filmin başrollerini Colin Firth ve Taron Egerton paylaşırken, kadroda onlara Samuel L. Jackson, Michael Caine, Mark Strong gibi yıldız isimler eşlik ediyor.



Kingsman: Gizli Servis Türkçe Dublaj izle

Terörist Avı 720p Türkçe Dublaj izle

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/terorist-avi-720p-turkce-dublaj-izle.jpg

Terörist Avı – Dying of the Light 2014 filmi, IMDB’den 4.3 puan almıştır. 2014 ABD yapımı olan filmin konusunda; Nicolas Cage (Göster Gününü, Hayalet Sürücü), akıl hastalığı belirtileri görüldüğü için emekliliğe zorlanan CIA ajanı Evan Lake rolünde unutulmaz bir performans sergiliyor. Emekliliği istenen Evan, bu sırada eskiden kendisine işkence yapan ve 20 sene önce öldüğü sanılan cihat yanlısı Muhammad Banir’in (Alexander Karim – Zero Dark Thirty) hayatta ve deneysel bir ilaç tedavisi altında olduğunu öğrenir. Banir’in tam yeri bilinmemektedir, fakat gözden düşmüş bir genç ajanın da yardımıyla (Anton Yelchin – Rehine, Star Trek) Evan, iki taraf için de çok geç olmadan Banir’i bulup yüzleşmek için bir plan yapar.



Terörist Avı 720p Türkçe Dublaj izle

Chappie Türkçe Dublaj Seyret

http://www.filmseyret.tv/wp-content/uploads/chappie-turkce-dublaj-seyret.jpg

Chappie 2015 filmi, IMDB’den 7.1 puan almıştır. 2015 ABD, Meksika, Güney Afrika yapımı olan filmin konusunda Yakın gelecekte, baskıcı mekanik robotlardan oluşan polis güçleri sistemi ele geçirmiş ve insanları da baskı altına almaya başlamışlardır. Ancak, insanlar yavaş yavaş bu baskıcı robot kuvvetlerine karşı koymaya başlarlar. Bu robot polislerden birisi nihayet insanların eline geçtiğindeyse işin seyiri değişir. İnsanlar, ele geçirdikleri bu robota yeni bir program yüklerler. Bu sayede ilk kez kendisi adına düşünen ve hisseden “Chappie” adlı robot ortaya çıkar. Ancak, kısa zamanda Chappie düzene ve insanlığa karşı tehdit olarak görülmeye başlar ve yetkililer onu durudurmak için herşeyi göze alırlar.

Bilimkurgu ve komedi türlerlerini harmanlayan filmin yönetmen koltuğunda, ‘District 9′ adlı düşük bütçeli yapıtıyla bilimkurgu türüne bambaşka bir boyut kazandırdıktan sonra ‘Elysium’ filmiyle kendi bilimkurgu dilini oluşturan Neill Blomkamp oturuyor. Filmin başrollerindeyse Hugh Jackman, Sigourney Weaver ve Sharlto Copley gibi isimler yer alıyor.



Chappie Türkçe Dublaj Seyret